Ο απόλυτος οδηγός νυφικού μακιγιάζ όπως το μοιραστήκαμε μαζί σας μέσα από το Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά!

Ο απόλυτος οδηγός νυφικού μακιγιάζ όπως το μοιραστήκαμε μαζί σας μέσα από το Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά!

Απριλίου 6, 2017

Εκείνη η στιγμή που θα ανειβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας… Εκείνη η στιγμή που ο άντρας που αγαπήσατε βρίσκεται ακριβώς απέναντί σας και οι καλεσμένοι ανυπομονούν να δουν τι νυφικό φορέσατε, πώς χτενίσατε τα μαλλιά σας και το κυριότερο, να σας κοιτάξουν σε close up για να εξετάσουν το μακιγιάζ σας για να εντοπίσουν… τυχόν ατέλειες. Freeze!

Λοιπόν, το νυφικό μακιγιάζ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Στα χέρια, όμως, ενός επαγγελματία makeup artist το νυφικό μακιγιάζ αποτυπώνεται στο πρόσωπό σας ακριβώς όπως το είχατε φανταστεί: υπέροχο, λαμπερό, εκθαμβωτικό και χωρίς τίποτα να πάει λάθος.

nyfiko-makigiaz-proino-1

Αλήθεια, ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να προσέξετε στην πρόβα; Τι makeup ματιών να επιλέξετε και ποια είναι τα μυστικά για μια τέλεια βάση, χωρίς δυσχρωμίες; Επίσης: υπάρχει κάποιο makeup το οποίο θα σας κάνει να κοιτάτε τις φωτογραφίες του γάμου σας χρόνια μετά και το μακιγιάζ σας να δείχνει το ίδιο updated; Και αν ναι, ποιο είναι αυτό;

nyfiko-makigiaz-proino-2

Όπως σας έχω ξαναπεί δεκάδες φορές μέσα από εδώ, οι νύφες είναι οι αγαπημένες μου και το bridal makeup το task που αγαπώ. Γι’αυτό και λάτρεψα το τελευταίο θέμα που παρουσιάσαμε με την Φαίη Σκορδά στο Πρωινό!

Πατήστε play στο τελειότερο μακιγιάζ που θα συνοδεύσει την πιο ρομαντική μέρα της ζωής σας. Όλα τα μυστικά αποκαλύπτονται εδώ.