Έλα μαζί μου στα backstage μιας φωτογράφισης…

Έλα μαζί μου στα backstage μιας φωτογράφισης…

Ιανουαρίου 7, 2017

Πολλές φορές σκέφτομαι ότι ένας makeup artist είναι όπως ένας ηθοποιός, με την έννοια ότι οι τομείς για να εξαντλήσει τη δημιουργικότητά του είναι πολλοί: θέατρο, σινεμά, τηλεόραση… Αντίστοιχα, ως makeup artist μπορείς να δουλέψεις είτε κάνοντας shows, είτε τηλεοπτικό μακιγιάζ, είτε νύφες, είτε περιοδικά και φυσικά όλα αυτά μαζί!

bakcstage-shooting-1

Ένα κομμάτι που αγαπώ πολύ, λοιπόν, είναι τα περιοδικά και τα shootings που μπαίνουν στη ζωή μου τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Ο κόσμος των περιοδικών είναι ένας ονειρεμένος κόσμος που θες να ζήσεις για πάντα! Γιατί εκεί υπάρχουν μόνο ωραίες εικόνες, τέλεια ρούχα, μοναδικά μακιγιάζ και αλαβάστρινες επιδερμίδες… Όμως, για να εξασφαλιστεί αυτό το αποτέλεσμα υπάρχουν και εργατοώρες προετοιμασίας!

bakcstage-shooting-2

Αποφάσισα, λοιπόν, να σε βάλω στα backstage μιας πρόσφατης φωτογράφισης που κάναμε για νυφικά. Τα looks που αλλάξαμε ήταν πολλά και για καθένα από αυτά τα looks το μακιγιάζ επίσης διαφορετικό: νύφες ρομαντικές, glam νύφες ή bohemian, η καθεμία με τον δικό της χαρακτήρα και φυσικά το δικό της beauty look ώστε να αποδίδεται τέλεια το στιλ.

bakcstage-shooting-3

Στις λήψεις που βλέπεις εδώ κράτησα για σένα το αγαπημένο μου νυφικό μακιγιάζ (ή έστω ένα από τα αγαπημένα μου): υγιές και λαμπερό δέρμα, φωτεινά μάτια, καλοσχηματισμένα φρύδια, ενυδατωμένα χείλη και γυαλάδες ψηλά στα ζυγωματικά. Αγαπώ τις γυαλάδες και κυρίως τον τρόπο που αποτυπώνονται στο φακό. Κάτι πολύ σημαντικό, αν σκεφτείς ότι τελικά οι φωτογραφίες σου είναι αυτές που θα κοιτάς χρόνια μετά τη μέρα αυτή!

bakcstage-shooting-4

Αλλά ακόμη κι αν δεν πρόκειται να ανέβεις σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, το tip της makeup artist σου είναι να τις υιοθετήσεις έτσι κι αλλιώς. Εξάλλου, γιατί να μένεις στην… σκιά όταν μπορείς να λάμψεις; Και κάπως έτσι, μαζί με τις γυαλάδες υιοθετήσεις κάτι από τον ονειρεμένο κόσμο των περιοδικών!

bakcstage-shooting-5