Γιατί διαφέρει το μακιγιάζ της φωτογράφισης ή της πασαρέλας από το μακιγιάζ που θα επιλέξουμε για το γάμο!

Γιατί διαφέρει το μακιγιάζ της φωτογράφισης ή της πασαρέλας από το μακιγιάζ που θα επιλέξουμε για το γάμο!

Απριλίου 12, 2018

Γιατί διαφέρει το μακιγιάζ της φωτογράφισης ή της πασαρέλας από το μακιγιάζ που θα επιλέξουμε για το γάμο!
Είμαι makeup artist πολλά χρόνια και δεν έχω επιλέξει ακόμη ποια είναι η μεγαλύτερή μου αγάπη σε σχέση με το μακιγιάζ. Γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχω κάνει makeup για πασαρέλες, για φωτογραφίσεις και εξώφυλλα περιοδικών, για μόδα και φυσικά μετράω εκατοντάδες νυφικά μακιγιάζ. Untitled-1
Συχνά, λοιπόν, οι αγαπημένες μου νύφες, γνωρίζοντας και το beauty CV μου και έχοντας δει δουλειά μου σε κάποιο περιοδικό μόδας μου ζητάνε να δημιουργήσω για εκείνες την ημέρα του γάμου τους κάτι αντίστοιχο.
Αυτό που δεν γνωρίζουν, ίσως, είναι ότι το μακιγιάζ του catwalk ή το μακιγιάζ που γίνεται για ένα περιοδικό μόδας και το νυφικό μακιγιάζ είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους. Αυτό το post, λοιπόν, γράφεται για να ξεδιαλύνουμε το τοπίο.
Αν πρόκειται να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας ποιο είναι το ζητούμενό σας. Το ζητούμενο είναι να βλέπετε τις φωτογραφίες μετά από πολλά χρόνια και να μην προσπαθείτε να εξηγήσετε στα παιδιά σας γιατί βάλατε αυτό το έντονο χρώμα στα μάγουλα ή γιατί γυαλίζατε τόσο στις φωτογραφίες. Ναι, το draping με το ρουζ που σκαρφαλώνει μέχρι ψηλά στα μάγουλα και το strobing που θέλει να γυαλίζουμε πολυυυυυυ είναι δύο μεγάλες τάσεις. Αλλά όταν μιλάμε για τάσεις μιλάμε για πράγματα που έρχονται και παρέρχονται. Μιλάμε για μακιγιάζ που φέτος μπορεί να είναι στην πρώτη γραμμή και την αμέσως επόμενη χρονιά να θεωρούνται ξεπερασμένα! Άρα, το μακιγιάζ που θα πρέπει να επιλέξετε πρέπει να είναι διαχρονικό, κομψό και χωρίς υπερβολές.
Να γιατί, λοιπόν, δεν μπορείτε να επιλέξετε ένα μακιγιάζ που είδατε σε ένα περιοδικό μόδας ή σε κάποιο show ενός σχεδιαστή!
Ωστόσο, για να μην σας απογοητεύω, ένας καλός makeup artist μπορεί να προσαρμόσει ένα makeup trend που αγαπάτε, δίνοντάς του μια πιο κλασική διάσταση. Παρακάτω, έχω συγκεντρώσει για εσάς μερικά παραδείγματα που μπορείτε να μεταφέρετε από την πασαρέλα στα σκαλιά της εκκλησίας!
Draping
Αν σας αρέσει το ρουζ και η τάση του draping που ανασηκώνει το μακιγιάζ μπορείτε να ζητήσετε αυτό ως βασικό στοιχείο του δικού σας νυφικού μακιγιάζ. Αρκεί το χρώμα να μην είναι φούξια και να μην πηγαίνει ψηλά στους κροτάφους γιατί έτσι γίνεται περισσότερο θεατρικό. Ένα ροζ ρουζ τοποθετημένο στα μήλα είναι τέλεια επιλογή!
Glitter
Το 2018 το glitter ζει στιγμές δόξας. Μπορείτε να το υποστηρίξετε με μια glittery σκιά τοποθετημένη στις σωστές δόσεις στο κινητό βλέφαρο!
Smudged eyes
Τα μουντζουρωμένα μάτια είναι επίσης τάση στις πασαρέλες που δίνει ένταση στο βλέμμα και το κάνει πιο μυστηριώδες. Επιλέξτε το στην πιο στιλιζαρισμένη του μορφή!Untitled-2

Strobing
Οι γυαλάδες στο πρόσωπο είναι υπέροχες αλλά όχι όταν αποτυπώνονται στις φωτογραφίες! Επίσης, σκεφτείτε ότι γυαλάδες δεν είχαμε πριν μερικά χρόνια και η υφή της επιδερμίδας ήταν ματ. Με την ίδια ευκολία που ήρθαν, με την ίδια μπορεί να φύγουν! Διατηρήστε το μέτρο τοποθετώντας λάμψεις σε πολύ συγκεκριμένα σημεία του προσώπου και αποφύγετε τις υπερβολές!
Υιοθετώντας τα παραπάνω θα είστε και πολύ όμορφες νύφες αλλά και πολύ ενημερωμένες! Θυμηθείτε, όμως: το να νιώθετε ο εαυτός σας στην ομορφότερη εκδοχή του είναι το πιο βασικό! Άνετες και απαστράπτουσες όχι… άλλες!
Σας φιλώ γλυκά!