Παντρεύεσαι; Πότε να πιάσεις… κόκκινο (κραγιόν)!

Παντρεύεσαι; Πότε να πιάσεις… κόκκινο (κραγιόν)!

Φεβρουαρίου 23, 2017

Σας έχω πει ξανά και ξανά μέσα από αυτό το blog πόση αδυναμία έχω στο νυφικό μακιγιάζ και τις αγαπημένες μου νύφες. Οπότε, μην περιμένετε από εμένα να εξαντλήσω αυτό το θέμα σε δυο- τρία post ή σε μερικές γραμμές! Έτσι κι αλλιώς, το θέμα είναι από μόνο του ανεξάντλητο και με δεκάδες παραμέτρους.

Σήμερα, λοιπόν, θα επικεντρωθούμε στο task νυφικό μακιγιάζ και κόκκινο κραγιόν! Είμαι σίγουρη πως αυτές οι λέξεις στην ίδια πρόταση θα προκαλούσαν στις περισσότερες νύφες… τρόμο! Και όμως, υπάρχουν περιπτώσεις που τίποτα δεν θα αναδείξει περισσότερο μια νύφη από ένα φλογερό, καθαρό, κόκκινο κραγιόν. Αρκεί να είναι το… signature στοιχείο πάνω της!

BridalMakeup-RedLips-1

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Όταν σκεφτόμαστε νυφικό μακιγιάζ ο πρώτος συνειρμός που κάνουμε είναι έντονα μάτια και nude χείλη. Γιατί μέσα στο nude κραγιόν σου είσαι ασφαλής και σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Ότι δεν θα λερώσεις τα δόντια σου με κραγιόν και άρα θα μπορείς να χαμογελάς χωρίς άγχος, ότι δεν θα χρειάζεται να έχεις την έννοια του retouch και να είσαι συνεχώς με ένα καθρέφτη και ένα κραγιόν στο party που θα ακολουθήσει. Επίσης, θα μπορείς να φας, να πιεις και κυρίως να φιλήσεις τον σύζυγό σου (ναι!) όσες φορές θες και με όσο πάθος θες!

BridalMakeup-RedLips-2

Όμως, υπάρχουν και οι άλλες νύφες! Εκείνες που φορούν στην καθημερινότητά τους κόκκινο κραγιόν γιατί είναι το σήμα κατατεθέν τους. Εκείνες που έχουν αυτή τη γαλλική φινέτσα και εκείνες που πολύ πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ο σύζυγός τους τους γνώρισε με κόκκινο κραγιόν. Και όταν αργότερα έγινε η πρόταση γάμου εκείνες πάλι φορούσαν κόκκινο κραγιόν και η αλήθεια είναι πως αν ρωτήσεις τον μέλλοντα σύζυγο θα σου πει πως δεν θυμάται ούτε μια φορά την γυναίκα του χωρίς αυτό το χρώμα στα χείλη γιατί μάλλον γεννήθηκε με αυτό!

BridalMakeup-RedLips-3

Για αυτές τις νύφες, λοιπόν, δεν υπάρχει καλύτερος beauty συνδυασμός από ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν με φυσικά μάτια και ένα effortless χτένισμα όπως αυτό που βλέπεις εδώ, σε ένα από τα αγαπημένα μου editorials νυφικών που δημιούργησα αυτό το beauty look με μεγάλη αγάπη και ενθουσιασμό!

Όσον αφορά το πρακτικό κομμάτι; Δεν έχω άλλο επιχείρημα από αυτό: μια γυναίκα που έχει συνηθίσει όλα τα χρόνια της ζωής της να φοράει κόκκινο κραγιόν ξέρει πώς να το χειριστεί!

BridalMakeup-RedLips-5

Και στο κάτω- κάτω σκεφτείτε πόσο διαφορετική θα έδειχνε αυτή η νύφη αν φτάνοντας στην εκκλησία είχε ανταλλάξει το αγαπημένο της signature χρώμα χειλιών με ένα nude κραγιόν. Οι καλεσμένοι θα έβλεπαν μια άλλη, ο σύντροφός της θα έβλεπε μια άλλη και κυρίως αυτή την ημέρα του γάμου της δεν θα ήταν καθόλου ο εαυτός της.

Αν, λοιπόν, αγαπημένες μου στην παραπάνω περιγραφή βρήκατε κάτι από τον εαυτό σας και αν πρόκειται να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας μην το σκεφτείτε και… πιάστε κόκκινο!

BridalMakeup-RedLips-6