Γίνετε η λαμπερή νύφη που πάντα ονειρευόσασταν! Plus: τα προϊόντα που χρησιμοποίησα γι’αυτό το look!

Γίνετε η λαμπερή νύφη που πάντα ονειρευόσασταν! Plus: τα προϊόντα που χρησιμοποίησα γι’αυτό το look!

Ιουνίου 17, 2016

Η ανταπόκρισή σας στο πρώτο post για το νυφικό μακιγιάζ καθώς και τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν πολύ μεγάλη, τα inbox με τις ερωτήσεις σας πολλά, γι’ αυτό και αποφάσισα να σας τροφοδοτήσω με περισσότερες ιδέες!
Το look που βλέπετε εδώ είναι από τα πιο αγαπημένα μου και το δημιούργησα λίγες μέρες πριν στο πλαίσιο του shooting για την Make Me Up.

Back Stage (Optional)
Για μένα η ένταση στα μάτια είναι πολύ βασική στις νύφες! Καταρχήν γιατί ο έρωτας… από τα μάτια πιάνεται και ο δεύτερος πιο σημαντικός λόγος είναι πως όλο το βράδυ όσο κι αν χορέψετε, πιείτε, διασκεδάσετε η σκιά σας δεν θα σας προδώσει σε αντίθεση με ένα κατακόκκινο κραγιόν.

Touf E Preview

Τόνισα, λοιπόν, τα μάτια με bronzing , καφέ και χρυσές αποχρώσεις και δεν χρησιμοποίησα μολύβι παρά μόνο στην ρίζα των βλεφαρίδων ίσα για να τονίσω τα κενά στην βάση τους. Επίσης, τοποθέτησε χρυσή ιριδίζουσα σκιά στις κόγχες του ματιού αλλά και στο 1/3 περίπου της ρίζας του κάτω βλεφάρου. Αμέσως το βλέμμα γίνεται πιο έντονο και δείχνετε πιο ξεκούραστες ακόμη και αν το βράδυ πριν το γάμο σας ξενυχτήσατε λέγοντας ιστορίες με τις φίλες σας!
Χρησιμοποίησα φυσική βλεφαρίδα για μήκος και ενίσχυση της έντασης χωρίς όμως το αποτέλεσμα να δείχνει στιλιζαρισμένο ή υπερβολικό και για τα χείλη επέλεξα ένα ροζ κραγιόν. Είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα έτσι κι αλλιώς για τα χείλη και ταιριάζει τέλεια με το νυφικό σας και την ημέρα αυτή που είναι αφιερωμένη στην αγάπη και τον ρομαντισμό.

Touf L Preview
Παρακάτω θα βρείτε συγκεντρωμένα τα προϊόντα που χρησιμοποίησα γι’αυτό το νυφικό μακιγιάζ!

Touf B Preview
Θα είστε σίγουρα η πιο λαμπερή νύφη!

kisses

Ράνια