Οι beauty ανακαλύψεις μου από το ταξίδι στην Ιταλία. Αυτά είναι τα επόμενα hot στην ομορφιά!

Οι beauty ανακαλύψεις μου από το ταξίδι στην Ιταλία. Αυτά είναι τα επόμενα hot στην ομορφιά!

Μαρτίου 22, 2016

Τα Σαββατοκύριακα είναι πάντα μια καλή αφορμή να ξεκλέψω λίγο χρόνο, να ανοίξω το laptop μου και να μοιραστώ μαζί σας σκέψεις και ιδέες για την ομορφιά μιας και σε ό,τι έχει να κάνει με τα καλλυντικά μοιραζόμαστε όλες την ίδια εμμονή. Και αυτός ο “κλεμμένος” χρόνος γίνεται το post της Δευτέρας!

Αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως, τα laptop έμειναν κλειστά και το… post άργησε μια μέρα! Γιατί τις προηγούμενες μέρες ταξίδεψα στην Ιταλία, εκεί που χτυπά η καρδιά της ομορφιάς. νέες αφίξεις και ανακαλύψεις από αυτές που σε διακτινίζουν στην παιδική σου ηλικία και σε κάνουν να νιώθεις παιδί σε ένα κατάστημα γεμάτο ζαχαρωτά!

Παρακάτω συγκέντρωσα τις πιο δυνατές beauty στιγμές και τα καλλυντικά που ξεχώρισα !

Scroll down για χορταστικές δόσεις ομορφιάς!

big plates of crayon bulk

Επί τω έργω! Λατρεύω να ανακαλύπτω νέες υφές, προϊόντα και αποχρώσεις. Έχω κι αυτή τη θεωρία: αν δεν δοκιμάσεις ένα κραγιόν που έπεσε στα χέρια σου ίσως να έχεις χάσει το απόλυτο κραγιόν που θα γινόταν τελικά το signature χρώμα σου και κάπως έτσι να έχασες πολλά κομπλιμέντα! Με άλλα λόγια: ένα προϊόν που δεν το δοκιμάζουμε είναι ένα χαμένο προϊόν!

many many stuff blog

 

 

Πόσες μυρωδιές μπορούν να χωρέσουν σε 30 τετραγωνικά; Εδώ, στο κέντρο της Μπολόνια συγκεντρώνονται οι πιο exclusive μυρωδιές από όλο τον κόσμο! Επίσης, μπορείς να το χαρακτηρίσεις ως το μαγαζί που χάνεις κάθε αίσθηση χρόνου!

4

Bonus info: σε κάθε stand με αρώματα υπάρχει ένα βαζάκι με κόκκους καφέ. Προτού περάσεις από το ένα άρωμα στο άλλο καθαρίζεις την όσφρηση σου μυρίζοντας τους κόκκους. Ας περάσουμε στο επόμενο, παρακαλώ!

Και κάτι ακόμη: βρήκατε εκείνα τα αρώματα που σας ταιριάζουν και είστε κοντά στο να αποφασίσετε; Ψεκάστε οπωσδήποτε το άρωμα στην επιδερμίδα σας! Το άρωμα είναι χημεία, η επιδερμίδα μας εκκρίνει τα δικά του έλαια κι έτσι ένα άρωμα όταν έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα μας μπορεί τελικά να μυρίζει εντελώς διαφορετικά σε σχέση με τα ειδικά χαρτάκια στα οποία πρωτομυρίζουμε ένα άρωμα. Επίσης, αυτός είναι και ο λόγος που ένα άρωμα μπορεί να μυρίζει διαφορετικά σε μια φίλη σας και διαφορετικά σε εσάς.

5 resized

 

Το pop up store των Dolce & Gabbana έκλεψε τις εντυπώσεις και δεν χρειάζεται κανείς να αναρωτηθεί γιατί. Ένα ultra stylish van γεμάτο καλλυντικά από το αγαπημένο μας σχεδιαστικό δίδυμο!

rania 23blog

 

Αυτές ήταν κάποιες από τις στιγμές που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας από το πρόσφατο ταξίδι μου στην Ιταλία. Σας επιφυλάσσω πολλές ακόμη, μαζί λαχταριστά beauty νέα που έφερα στην βαλίτσα της επιστροφής.

Kisses!!!
Ρανια