Οι beauty ανακαλύψεις μου από το ταξίδι μου στην Ιταλία! Δες τι νέο έρχεται! Μέρος 2!!!

Οι beauty ανακαλύψεις μου από το ταξίδι μου στην Ιταλία! Δες τι νέο έρχεται! Μέρος 2!!!

Μαρτίου 28, 2016

Η Ιταλία είναι μια χώρα που αγαπώ πολύ. Αγαπώ όλη της την κουλτούρα, τη φιλοσοφία, και την αισθητική της, στη μόδα και το μακιγιάζ Έτσι έχοντας μερικές ακόμα εμπειρίες τουλάχιστον φωτογραφικές προς το παρόν να μοιραστώ μαζί σας, ξεκίνησα αυτό το δεύτερο μέρος του blog post!

Και κάπως έτσι, μια εβδομάδα μετά την επιστροφή μου από την μαγική πόλη της Ιταλίας το ταξίδι συνεχίζεται μαζί με επιπλέον beauty νέα που θα σας ενθουσιάσουν!

received_1093858090678384

Τα  Jeffree star cosmetics είναι γνωστά σε κάθε beauty addict πάνω σε αυτόν τον κόσμο. Θα έπρεπε, όμως, κάποιος να ταξιδέψει μέχρι την Αμερική για να ανακαλύψει μερικές από τις πιο εκκεντρικές αποχρώσεις κραγιόν (το μαύρο και μπλε ανήκαν στην συλλογή πολύ πριν φορεθούν από την Rihanna και πολύ πριν κάποιοι makeup artists τα επιλέξουν για να ντύσουν τα χείλη των μοντέλων τους για τις ανάγκες των shows, βλ. Marc Jacobs). Το huge νέο είναι ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα μακιγιάζ έρχονται και στην Ευρώπη και θα προκαλέσουν beauty alert!

received_1100589330005260
Για εμάς τους makeup artist, το μακιγιάζ είναι μορφή τέχνης! Και ως τέτοια μας παρουσιάστηκε στην μεγαλύτερη σε ευρωπαϊκό επίπεδο έκθεση ομορφιάς. Ένα gown φτιαγμένο από τα θρυλικά beauty blender (ειδικά σφουγγαράκια σε σχήμα αυγού) μπορεί να συγκριθεί και με ένα haute couture φόρεμα στις συνειδήσεις κάθε γυναίκας που είναι εθισμένη στην ομορφιά. Στις συνειδήσεις όλων μας!
received_1100589313338595

Συνεχίζοντας την συζήτηση “το μακιγιάζ ως μορφή τέχνης” μερικά καθόλου βαρετά ρουζ και highlighters, από αυτά που διστάζεις να χρησιμοποιήσεις σε γενναίες δόσεις ώστε να μην καταστρέψεις το περιεχόμενο που θυμίζει περισσότερο έργο τέχνης. Προσωπική μου αδυναμία τα ρουζ της Elegant σε σχήμα τριαντάφυλλου που μπορείς να βρεις στην Make Me Up

received_1100589340005259

Ξεκίνησαν την “καριέρα” τους στην Κορέα και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν το αγαπημένο “gadget” ομορφιάς κάθε γυναίκας. Ο λόγος για τις sheet masks ή αλλιώς τις εμποτισμένες με super boosted συστατικά μάσκες προσώπου. Εντυπωσιάστηκα με τις Slice Mask Sheet που θυμίζουν λεπτοκομμένες φέτες από λαχανικά!

received_1100616160002577

Ποτέ δεν περίμενα ότι θα ανακάλυπτα τον καρπό από το “δέντρο της ζωής” καθώς έτσι ονομάζεται το δέντρο Baobab από το οποίο παράγεται ένα πιο θρεπτικά και ενυδατικά body butter που θα γνωρίσετε!!!

Αυτό ήταν ένα μικρό μόνο δείγμα από όλα όσα είδα και με ενθουσίασαν στην Ιταλία. Ή αλλιώς μια μικρή γεύση για όλες εκείνες τις beautyεκπλήξεις που σας ετοιμάζω. Staytunedγιατί… το δικό μας ταξίδι μόλις άρχισε!

Kisses

Rania B.