Το μαγικό πράσινο κραγιόν που αλλάζει χρώμα και ο ενθουσιασμός που προκάλεσε στο πλατό του Πρωινού!

Το μαγικό πράσινο κραγιόν που αλλάζει χρώμα και ο ενθουσιασμός που προκάλεσε στο πλατό του Πρωινού!

Απριλίου 4, 2016

Πιστεύετε στα μαγικά; Αν όχι, μέχρι το τέλος αυτού του post θα αλλάξετε γνώμη! Πώς θα σας φαινόταν, λοιπόν, αν σας έλεγα ότι υπάρχει ένα κραγιόν, ένα πράσινο κραγιόν που αλλάζει χρώμα όταν το φοράς και δείχνει διαφορετικό σε κάθε γυναίκα; Μαγικό, σωστά!

Ένα τέτοιο κραγιόν ανακάλυψα, λοιπόν, στο τελευταίο μου ταξίδι στην Ιταλία για το οποίο σας έχω μιλήσει εδώ και η επόμενη αντανακλαστική κίνηση ήταν να το φέρω στην Ελλάδα και στην Make Me Up. Γιατί ξέρετε, είναι ακόμη πιο μαγικό να μοιράζεσαι!

Πρόκειται για το Real Rebel 21st Century που αλλάζει χρώμα όταν το φοράς και σου δίνει αυτό το υπέροχο, φρεσκοφιλημένο εφέ στα χείλη. Επίσης, το ίδιο κραγιόν δείχνει διαφορετικό στην καθεμία μας αφού εξαρτάται από το φυσικό χρώμα που έχουμε ήδη στα χείλη μας ως βάση αλλά και την θερμοκρασία του σώματος μας.

To prwino 3blog

 

 

Το πράσινο κραγιόν που έκανε το ντεμπούτο του στο πλατό του Πρωινού!
Όπως σας είπα, θεωρώ μαγικό το να μοιράζεσαι. Και την στιγμή που ανακάλυπτα αυτό το κραγιόν ανυπομονούσα για εκείνη την στιγμή που θα μοιραζόμουν αυτό το beauty info με τις φίλες μου! Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να μαζευόμασταν μια παρέα κοριτσιών και να μαθαίναμε για το ολοκαίνουριο Real Rebel 21st Century; Το Πρωινό με οικοδέσποινα την Φαίη που αγαπά την ομορφιά ήταν το ιδανικό σκηνικό! Φυσικά η Μαρία, η Σάσα και όλα τα κορίτσια που βρίσκονταν στο πλατό έσπευσαν να το δοκιμάσουν. Τι ακολούθησε; Δείτε το βίντεο παρακάτω!

 

 

Από τα mood lipsticks των 90′s στο πράσινο κραγιόν του σήμερα!
Το πράσινο κραγιόν που αλλάζει χρώμα δεν είναι κάτι νέο. Στα 90′s στο εξωτερικό όλα τα κορίτσια είχαν στο νεσεσέρ τους κραγιόν σε μοβ, πράσινο, κίτρινο και ό,τι χρώμα βάζει ο νους σας που άλλαζαν χρώμα ανάλογα με την διάθεση. Ή τουλάχιστον, έτσι ήθελαν οι εταιρίες να πιστεύουμε αφού τα συγκεκριμένα κραγιόν έκαναν καριέρα ως mood lipsticks! Βεβαίως, και τότε ίσχυε ότι και σήμερα: αυτού του τύπου τα lip gadgets αλλάζουν χρώμα με βάση το φυσικό χρώμα που έχουν τα χείλη μας. Αλλά ακόμη και αν η απόχρωση που έπαιρναν τελικά στα χείλη μας εξαρτιόταν από την διάθεσή μας, ένα είναι σίγουρο: το αποτέλεσμα που αφήνει αυτό το κραγιόν αρκεί για να μας φτιάξει τη διάθεση!

To prwino blog

 

Λοιπόν, αρχίσατε να πιστεύετε στα θαύματα; Αν όχι, δοκιμάστε το μόνες σας: βγάλτε από το νεσεσέρ σας το πράσινο κραγιόν Real Rebel, απλώστε το στα χείλη σας σε κάποιο δημόσιο χώρο (οι τουαλέτες των γυναικών σε ένα εστιατόριο είναι τέλεια ιδέα!) και θα έχετε κερδίσει δεκάδες νέες φίλες που θα σας ρωτάνε με μανία για το τέλειο κραγιόν σας!

2 Comments


    • Νιλντα
      Reply Cancel Reply
    • Μαΐου 13, 2016

    Που μπορω να βρω το κραγιόν;

      • Manager
        Reply Cancel Reply
      • Ιουλίου 7, 2016

      Καλησπέρα σας, Το πράσινο κραγιόν μπορείτε να το βρείτε στο παρακάτω link : http://bit.ly/237JWz6 και σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας υπενθυμίζουμε ότι είμαστε στην διάθεση σας για όποια συμπληρωματική πληροφορία.

Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>