Το σεμινάριο στην Αθήνα και κλεφτές ματιές από όσα έγιναν!

Το σεμινάριο στην Αθήνα και κλεφτές ματιές από όσα έγιναν!

Μαρτίου 18, 2017

Είναι αργά το βράδυ, το σεμινάριο της Αθήνας έχει ολοκληρωθεί μερικές ώρες πριν αλλά κουβαλάω μαζί μου ακόμη όλη αυτή την ένταση της ημέρας.
Μια ένταση δημιουργική, που σε κάνει να νιώθεις ζωντανή και να πιάνεις τον εαυτό σου να σου… χαμογελά γιατί είσαι τυχερή που κάνεις αυτό το επάγγελμα και είσαι τυχερή που συναναστρέφεσαι όλον αυτό τον κόσμο!

seminars-bridal-athens-2

Αυτό το post, λοιπόν, γράφεται για να ρίξετε κλεφτές ματιές στο τελευταίο σεμινάριο της Αθήνας όλοι εσείς που δεν καταφέρατε να εξασφαλίσετε μια θέση. Γιατί το μεγάλο νέο είναι πως αυτό το σεμινάριο έγινε sold out πολύ γρήγορα…

Κι επίσης, αυτό το post γράφεται για να σας πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από καρδιάς για όλη αυτή τη ζεστασιά, τη συμμετοχή και τα μηνύματά σας!

seminars-bridal-athens-3

Το τελευταίο σεμινάριο που έγινε στην Αθήνα είχε ως θέμα το νυφικό μακιγιάζ αλλά και την διαχείριση άγχους σε σχέση με την νύφη και τους ίδιους τους makeup artists. Ξέρω πολύ καλά και από πρώτο χέρι ότι η δουλειά μας δεν είναι εύκολη υπόθεση και ότι πολλές φορές καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Γιατί πολλές φορές, τις περισσότερες καλύτερα, δεν κάνουμε απλώς ένα νυφικό μακιγιάζ (λες και αυτό είναι κάτι απλό), αλλά έχουμε και ρόλο ψυχολόγου.

seminars-bridal-athens-5

Σε αυτό το bridal seminar ακούστηκαν πολλές απόψεις και μοιράστηκα μαζί σας όχι μόνο μυστικά νυφικού μακιγιάζ αλλά ό,τι αυτό συνεπάγεται.

seminars-bridal-athens-1

Όπως σας είπα, το συγκεκριμένο σεμινάριο έγινε πολύ γρήγορα sold out και αυτή την ώρα, αργά το βράδυ, ήδη οργανώνω στο μυαλό μου το επόμενο!

seminars-bridal-athens-4

Σας φιλώ και ανυπομονώ να ακούσω ιδέες σας για την επόμενη θεματολογία! Αλήθεια, τι θα σας ενδιέφερε να μάθετε;