I scream for… ice cream! Με άλλα λόγια: να σας συστήσω στη νέα βιτρίνα της Make Me Up!

I scream for… ice cream! Με άλλα λόγια: να σας συστήσω στη νέα βιτρίνα της Make Me Up!

Αυγούστου 2, 2016

Έχω μια μεγάλη αγάπη. Τα καλλυντικά! Ok, έχω άλλη μια μεγάλη αγάπη: το παγωτό! Γι’αυτό και υπό αυτή την έννοια αυτό είναι το πιο αγαπημένο μου μέρος στον κόσμο! Κυρίες μου, να σας συστήσω στο κατάστημα Make Me Up A Beauty Story. Το μέρος που αποτελεί τον δικό μου beauty παράδεισο, ο χώρος που χάνομαι μέσα σε χρώματα, μυρωδιές, υφές και… γιατί όχι, γεύσεις!
Untitled-2
Το κατάστημα της Make Me Up ξεκίνησε περίπου δύο χρόνια πριν στην Θεσσαλονίκη (που αλλού; Την λατρεύω την πόλη μου!) και η βασική ιδέα είναι να αποτελεί τον τόπο συνάντησης για beauty addicts, για κορίτσια που λατρεύουν τα ψαγμένα καλλυντικά, τα καλλυντικά εκείνα που είναι παγκόσμια best sellers και δεν βρίσκουν εύκολα στην Ελλάδα. Και φυσικά, να κάνουμε πολυυυυυυυ μακιγιάζ!

Εδώ, λοιπόν, στο κατάστημα της Make Me Up χάνομαι με τις ώρες και ειδικά αυτή την περίοδο που η τηλεοπτική σεζόν έχει τελειώσει οπότε δεν μοιράζω το χρόνο μου ανάμεσα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και που οι περισσότερες αγαπημένες μου νύφες έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Εντάξει, χάνομαι έτσι κι αλλιώς γιατί δεν χορταίνω τις νέες βιτρίνες με τα λαχταριστά παγωτά και όλα αυτά τα καλλυντικά.

Untitled-7

Και για να… πάρετε μια γεύση (κυριολεκτώντας!), να μερικά από τα αγαπημένα μου beauty goodies!

Τα Magic Stripes, οι μαγικές sheet masks προσώπου με κολλαγόνο, τα St Barth, τα θρυλικά προϊόντα για το σώμα με αντηλιακά, λάδια σώματος, body lotion που σου χαρίζουν την πιο sexy και τροπική μυρωδιά του καλοκαιριού, τα αρώματα Library of Fragrance με μυρωδιές όπως παγωτό φιστίκι (σας είπα, έχω αυτή την εμμονή με τα παγωτά!), ή φράουλα ή βανίλια…

Untitled-3

Τα The Balm που τα ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά από την συσκευασία και τα αγαπάς όταν τα δοκιμάσεις έστω και μια φορά, τα Beauty is Life που υπάρχουν στις βαλίτσες κάθε επαγγελματία ή τα Japonesque με τα beauty gadgets, τα πινέλα και τα stencils για τέλεια φρύδια!

Untitled-6

Κυρίως, όμως, πάρε μια γεύση από την πολύ αγάπη με την οποία είναι φτιαγμένο το Make Me Up A Beauty Story και όλες αυτές τις όμορφες ιστορίες που έχει να σου διηγηθεί. Όμορφες και γλυκές όπως μια μπάλα παγωτό. Και κάπως έτσι, από την πολύ αγάπη και όλες αυτές τις γλυκές ιστορίες, τις δικές σας ιστορίες, στήθηκε και αυτή η βιτρίνα!

Untitled-8

Κερνάω παγωτό και σας περιμένω

Kisses

Rania