25 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα και ετοίμασα ένα huge δώρο για εσάς!

25 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα και ετοίμασα ένα huge δώρο για εσάς!

Δεκεμβρίου 1, 2017

Λατρεύω τα Χριστούγεννα και λατρεύω και τα advent calendars. Για όσες δεν γνωρίζετε τι είναι ή, ακόμη και αν γνωρίζετε, μια μικρή υπενθύμιση: είναι εκείνα τα κουτιά που έχουν πάνω τους 25 νούμερα, εσύ ανοίγεις ένα κάθε μέρα από 1 έως 25 Δεκεμβρίου και μετράς έτσι αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Φυσικά, πίσω από κάθε νούμερο κρύβεται ένα δώρο!

1-25days-to-xmas

Φέτος, λοιπόν, αποφάσισα να μοιραστώ αυτή μου την αγάπη με όλες εσάς και με τον τρόπο αυτό να πω σε όλες σας ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για την εμπιστοσύνη σας και την σχέση που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. You make my day everyday and I’ll make you up ;)

Από 1η Δεκεμβρίου μέχρι 25 θα ποστάρω στον λογαριασμό μου στο instagram ένα προϊόν. Το ίδιο προϊόν θα σας δείχνω πιο αναλυτικά και στα insta stories. Για κάθε post εσείς θα πρέπει να κάνετε Like, follow και comment με mention δύο φίλες σας. Και τώρα το καλύτερο σημείο: Στις 25 του μήνα, την ημέρα των Χριστουγέννων μια τυχερή θα κερδίσει οοοοοοοοοοοοοοοοολα αυτά τα προϊόντα των προηγούμενων 25 ημερών! Κραγιόν, makeup, πινέλα, προϊόντα σώματος, αρώματα! 25 διαφορετικά προϊόντα που διάλεξα αποκλειστικά για εσάς με άπειρη αγάπη!

2-25days-to-xmas

Μερικές extra πληροφορίες για τον διαγωνισμό: Την ημέρα της κλήρωσης, δηλαδή στις 25 Δεκεμβρίου, θα επιλέξω τυχαία μια φωτογραφία από τις 25 προηγούμενες και από εκεί ένα comment με scroll down. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση και να κάνετε Like και Mention καθημερινά. Η κλήρωση θα γίνει Live στα Stories μου. Και κάτι τελευταίο: Έχω φοβερό engagment με τους followers μου και προσπαθώ να απαντώ σε καθεμία από εσάς! Άρα, θα ήθελα τα comment σας να μου δείχνουν τον ενθουσιασμό σας!

Ας ξεκινήσουν τα Χριστούγεννα, λοιπόν! #RaniasChristmasGiveaway!

Ακολουθήστε στο Instagram https://www.instagram.com/rania_bountouri_/

3-25days-to-xmas