Νυφικό μακιγιάζ, καλοκαιρινά χρώματα και άλλες ιστορίες από την Make Me Up!

Νυφικό μακιγιάζ, καλοκαιρινά χρώματα και άλλες ιστορίες από την Make Me Up!

Μαΐου 30, 2016

Σας έχει τύχει ποτέ να θέλετε το 24ωρο να ήταν… 28ωρο; Σας έχει τύχει να μην σας φτάνει η μέρα για να φέρετε εις πέρας όλα αυτά που έχετε στο νου και που πρέπει να μπουν σε τάξη; Αν είστε γυναίκα δεν έχω καμία αμφιβολία. Συμβαίνει σε όλες μας.

Κι έπειτα, έρχεται εκείνη η στιγμή που σε αποζημιώνει για όλα! Στην ζωή μιας make up artist αυτή η στιγμή είναι όταν πιάνει τα πινέλα της κι έχει μπροστά της έναν λευκό καμβά- το μοντέλο της!

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, κάναμε το shooting για την Make Me Up και πριν βγει το υλικό στον αέρα σκέφτηκα να σας τροφοδοτήσω με μερικές inside photos για να πάρετε ιδέες και για τα δικά σας beauty looks για εκείνη τη στιγμή που θα αποφασίσετε να πατήσετε pause στην καθημερινότητα και θα βγείτε ένα δείπνο με τον καλό σας. Ή με τις φίλες σας.

Bridal 1

Το καλοκαίρι- η πιο αισιόδοξη εποχή του χρόνου επιτάσσει χρώμα! Σετάρετε το αγαπημένο σας κοραλί κραγιόν με γενναίες δόσεις μάσκαρα και δροσερή επιδερμίδα και μην ξεχάσετε να προσθέσετε λάμψεις και στα κόκαλα του λαιμού. Αγαπημένο μου tip που δίνει αμέσως πόντους sexiness.

red bridal

Παρακάτω σας έχω μερικές χορταστικές photos από τα αγαπημένα μου looks που δημιούργησα για το τελευταίο shooting της Make Me Up!

Και κάτι ξεχωριστό για μια εξίσου ξεχωριστή μέρα: λατρεύω τις νύφες μου, συμμερίζομαι την αγωνία τους, καταλαβαίνω την ανάγκη τους να είναι και να αισθάνονται πανέμορφες τη μέρα αυτή γι’αυτό και κάθε μακιγιάζ που δημιουργώ για εκείνες είναι με αγάπη!

Όπως και το παρακάτω που το αφιερώνω σε όλες εσάς που πρόκειται να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας! Και αυτή θα είναι η δική σας στιγμή!

Brides Bridal

 Και κάπως έτσι, η πίεση ενός 24ωρου δεν μας αφορά τόσο. Γιατί αυτά τα πιεσμένα 24ωρα είναι που φέρνουν στην ζωή μας εκείνες τις μικρές, μαγικές, ολόδικές μας στιγμές!

Kisses

Ράνια