Το μακιγιάζ της Τατιάνας Στεφανίδου και τα προϊόντα που θα βρεις στο boudoir της!

Το μακιγιάζ της Τατιάνας Στεφανίδου και τα προϊόντα που θα βρεις στο boudoir της!

Δεκεμβρίου 26, 2018
Αυτή η σχέση κρατά χρόνια! Η Ράνια Μπουντούρη πριν λίγες μέρες πήρε για μια ακόμη φορά το αεροπλάνο για να συναντήσει την Τατιάνα Στεφανίδου. Η λαμπερή παρουσιάστρια που επί πολλά χρόνια τώρα μαγνητίζει το φακό με το βλέμμα της, αφέθηκε στα χέρια της craetive director της Make Me Up για ένα χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ. Αφορμή; Η ετήσια φωτογράφιση του TLIFE!
Φυσικά, όλες αυτές τις στιγμές τις αποτυπώσαμε στο video που θα δεις παρακάτω! Πάτησε play για να δεις βήμα- βήμα πώς έγινε το μακιγιάζ της Τατιάνας Στεφανίδου αλλά και να μάθεις ποια προϊόντα έχει στο boudoir της!4

Τα προϊόντα με τα οποία έγινε το μακιγιάζ της Τατιάνας Στεφανίδου
-Παλέτα Alternative Rock Vol.1: μια παλέτα με όλα τα χρώματα- πασπαρτού που θα αναδείξουν το βλέμμα σου! Είναι το τέλειο δώρο που μπορείς να κάνεις στις γιορτές και… στον εαυτό σου!
-Meet Matte Trimony: η παλέτα με τις εννιά ματ αποχρώσεις με την οποία η Τατιάνα κάνει το καθημερινό της μακιγιάζ και για την εκπομπή. Η σχέση τους κρατάει δύο χρόνια!
-Ρουζ Les Danteles 05 της Elegant: το αποτέλεσμα που εξασφαλίζει είναι ένα φυσικό ροζ χρώμα όπως αυτό που έχει στα μάγουλά του ένα παιδί!
2
-Κραγιόν Angel της Beauty is Life: ένα κραγιόν που συνδυάζει ροζ με apricot για ένα πολύ ενδιαφέρον και σούπερ ενυδατικό αποτέλεσμα στα χείλη!
-Παλέτα Lou Manizer Squad Palette: μια συλλεκτική παλέτα με τέσσερις αποχρώσεις highlighter που φωτίζουν τα ζυγωματικά και μπορούν να φορεθούν και ως σκιές στο κινητό βλέφαρο!
Tati’s faves!
- Moda Rose Complete Kit: ένα σετ με τέσσερα πινέλα ιδανικά για να απλώνεις τα προϊόντα σου σε μορφή πούδρα και μια τέλεια θήκη για να τα έχεις παντού μαζί σου!

3

-Marshmallow scrub σώματος: είναι το scrub που η Τατιάνα Στεφανίδου έχει στο καμαρίνι της, όπως αποκάλυψε. Λατρεύει τη μυρωδιά του και την χαλαρώνει απόλυτα!
-Body Bling του Scott Barnes: ένα body lotion με glitter αποτέλεσμα το οποίο η Τατιάνα δεν αποχωρίζεται ποτέ! Σε show, σε events, σε party το φορά πάντα για να έχει τέλεια λάμψη!
Δες το παρακάτω βίντεο με την Τατιάνα Στεφανίδου