Το μακιγιάζ μου για το περιοδικό Glow και μια από τις πιο δυνατές τάσεις για την   Άνοιξη!

Το μακιγιάζ μου για το περιοδικό Glow και μια από τις πιο δυνατές τάσεις για την Άνοιξη!

Μαρτίου 15, 2016

Οι τάσεις για την σεζόν που ανοίγεται μπροστά μας τα θέλουν όλα ή τίποτα. Από τη μία, λοιπόν, έχουμε τα έντονα χρώματα και το μπλε στα μάτια που επιστρέφει δυναμικά και στον αντίποδα, η τάση του flawless skin που δεν θέλει υπερβολές. Που ήρθε για να αναδείξει την υγεία και τη λάμψη της επιδερμίδας. Και μια υγιής και λαμπερή επιδερμίδα δεν μπορεί παρά να είναι sexy! Μερικοί από τους μεγαλύτερους υπέρμαχους αυτού του look για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 ήταν οι οίκοι Dior, Dsquared2, Herve Leger, Etro, παραδοσιακά ο οίκος Chloe και πολλοί, πολλοί ακόμη. Αυτό είναι, λοιπόν, το μακιγιάζ που επέλεξα για το πρόσφατο εξώφυλλο του περιοδικού Glow . Γιατί πέρα από make up artist είμαι και γυναίκα και ξέρω πόσο σημαντικό είναι να αισθανόμαστε ποθητές. Ποθητές όπως μόνο το make up (ok, και το αντίστοιχο attitude!) μπορεί να μας κάνει…

02

Για το συγκεκριμένο trend του flawless skin απαραίτητη είναι η σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας. Φροντίζω πάντα οι επιδερμίδες των μοντέλων μου να είναι ενυδατωμένες και με ελάχιστο μασάζ διεγείρω την μικρο – κυκλοφορία του αίματος ώστε να πετύχω ένα φυσικό αναψό -κοκκίνισμα πριν ξεκινήσω την διαδικασία του make up. Το συγκεκριμένο step είναι απαραίτητο και μάλιστα πρόκειται για κοινό μυστικό που εφαρμόζουν οι make up artists πριν από κάθε show σε Παρίσι, Μιλάνο, Νέα Υόρκη και Λονδίνο. Shhh!

FullSizeRender

 

Επίσης, το flawless skin απαιτεί ανάλαφρη βάση. Η αίσθηση της βαριάς επιδερμίδας και του έντονου make up, αυτό που στον κόσμο της ομορφιάς κάνει καριέρα και ως cake effect είναι ξεπερασμένο. Η επιδερμίδα πρέπει να είναι αλαβάστρινη και φωτεινή με γυαλάδες ψηλά στα ζυγωματικά, πάνω από τα φρύδια, στην κορυφή της μύτης, το “V” των χειλιών.

Όσον αφορά το υπόλοιπο μακιγιάζ, λατρεύω τις nude αποχρώσεις και είναι αυτές τις οποίες και επέλεξα γι’αυτό το look. Ένα μαλακό μολύβι στα μάτια σβησμένο με μια taupe σκιά σου εξασφαλίζουν sexy βλέμμα μέχρι να πεις… Glow.

Απαραίτητα βήματα που συμπλήρωσαν το look: βλεφαρίδες και ένα φυσικό gloss τοποθετημένο με περισσότερη έμφαση στο κέντρο των χειλιών. Θυμηθείτε: με αυτό το trick δίνετε την αίσθηση ότι τα χείλη σας είναι μεγαλύτερα έτσι όπως πέφτει το φως και δημιουργούνται αντανακλάσεις.

Last but not least: Μερικά από τα αγαπημένα μου προϊόντα που χρησιμοποίησα σε αυτό το μακιγιάζ είναι ..

 

Καλή επιτυχία και μην ξεχνάτε να είστε λαμπερές! Glow, girls! Glow!

Ρανια