Καλό Πάσχα! Σας στέλνω την αγάπη μου και τις ευχές μου από την Κέρκυρα!

Καλό Πάσχα! Σας στέλνω την αγάπη μου και τις ευχές μου από την Κέρκυρα!

Απριλίου 30, 2016

Αγαπημένες μου, αυτές τις μέρες άφησα για λίγο τα πινέλα μου στην άκρη και έκλεισα όλες μου τις έννοιες σε ένα βαλιτσάκι για να ταξιδέψω με την οικογένειά μου μέχρι την Κέρκυρα. Σε αυτό το post σας αφιερώνω τα πιο μαγευτικά τοπία και τις πιο όμορφες γωνιές του νησιού με την ευχή να έχουμε όλοι μας καλές γιορτές και κάθε μέρα μας να είναι… λαμπρή!

Αλήθεια, γνωρίζατε ότι Λαμπρή η Λαμπριά αποκαλούν οι Κερκυραίοι τις μέρες αυτές για να εκφράσουν την λαμπρότητά τους;

Έφτασα στο νησί την Μεγάλη Πέμπτη και από τότε δεν έχω σταματήσει να νιώθω ευγνωμοσύνη: ευγνωμοσύνη γιατί ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου, ευγνωμοσύνη για τις μέρες αυτές που ερχόμαστε πιο κοντά με τους αγαπημένους μας ανθρώπους και την οικογένειά μας για να περάσουμε μαζί ποιοτικό χρόνο και να κατευνάσουμε για λίγο τις τύψεις μας για όλες εκείνες τις φορές που είδαμε το παιδί μας ελάχιστα ή που δεν φροντίσαμε τον σύζυγό μας αρκετά.
Untitled-1

Λοιπόν, η Μεγάλη εβδομάδα και η γιορτή του Πάσχα είναι μια καλή ευκαιρία για να παγώσουμε το χρόνο όπου κι αν βρισκόμαστε! Να πατήσουμε το κουμπί του Pause και να παίξουμε με το παιδί μας μπάλα. Να πατήσουμε το κουμπί του Pause και να κοιτάξουμε τον σύντροφό μας στα μάτια χαϊδεύοντας του τα μαλλιά. Και αυτό το χάδι να είναι όλα τα σε νοιάζομαι- σε αγαπώ- συγγνώμη γιατί αφήσαμε την καθημερινότητα να μας παρασύρει.
Docks

Από εδώ, από το νησί που το Πάσχα λέγεται Λαμπρή σας στέλνω όλη μου την αγάπη και τις πιο θερμές ευχές μου και πάω να απολαύσω το έθιμο των μπότηδων και των νοικοκυριών που ανοίγουν τα παράθυρα και πετούν τα πήλινα κανάτια στους δρόμους, γεμάτα νερό για να κάνουν μεγαλύτερο κρότο- ένα έθιμο επιρροή από τους Ενετούς, που συνήθιζαν την Πρωτοχρονιά να πετούν από τα παράθυρά τους παλιά αντικείμενα για να τους φέρει ο νέος χρόνος καινούργια.
Windows

Από εδώ, από το νησί που το Πάσχα λέγεται Λαμπρή σας εύχομαι οι μέρες σας να σας φέρνουν μόνο καινούριες, υπέροχες εμπειρίες που να συνοδεύονται από τον πιο δυνατό κρότο χαράς!
egg

Καλό Πάσχα και μην ξεχάσετε να φορέσετε το πιο κόκκινο, φλογερό κραγιόν σας και να ανταλλάξατε τα πιο αγαπησιάρικα φιλιά!
Ρανια Κερκυρα

Kissess
Ράνια