Ανοιξιάτικο μακιγιάζ με όμπρε χείλη!

Ανοιξιάτικο μακιγιάζ με όμπρε χείλη!

Απριλίου 30, 2015

Φρέσκο μακιγιάζ με άρωμα Άνοιξης!

Με το καλοκαίρι να είναι προ το πυλών εμείς ακόμα περιμένουμε την Άνοιξη! Δεν χάνουμε την υπομονή μας, φοράμε την ανοιξιάτικη διάθεση μας και περιμένουμε…

Όσο περιμένουμε όμως τι λέτε να μιλήσουμε για μεταλλικές, γήινες αποχρώσεις και όμπρε χείλη!   Τι? Πως? Δεν το έχετε ξανά ακούσει? Αλίμονο! Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Αυτή η φορά ήταν στην εκπομπή Μια όπου παραβρέθηκα και έδειξα ένα φρέσκο, ανοιξιάτικο μακιγιάζ με μια ιδιαίτερη πινελιά, μια πινελιά στα χείλη!

IMG_2362

Ας το πάρουμε από την αρχή και με μια παλέτα που έχει όλα τα φυσικά χρώματα που μας είναι απαραίτητα για το ανοιξιάτικο μακιγιάζ μας, ξεκινάμε δίνοντας φως στην εσωτερική γωνία του ματιού. Μια σκιά  ¨εύκολη¨ ,  σε απόχρωση του μπεζ η του ιβουάρ. Τοποθετήστε λίγη ποσότητα και κάτω από το κόκκαλο του φρυδιού ώστε να έχετε μία ομοιόμορφη βάση.

Στο κέντρο του κινητού βλεφάρου τοποθετήστε μια καφέ ανοιχτή σκιά, στο χρώμα της άμμου και λίγο ποιο σκούρη, ταμποναριστά περάστε σε όλη την επιφάνεια του βλεφάρου για ένα glow αποτέλεσμα. Από πάνω εφαρμόστε μια καφέ-bronze σκιά σε ελεύθερη σκόνη για να δώσουμε την επιθυμητή μεταλλικότητα.

Έχοντας πρώτα εφαρμόσει τη τερακότα κάτω από το κόκκαλο και το ρουζ στα μάγουλα, τοποθετήστε  την πούδρα λάμψης σας ακριβώς πάνω στο κόκκαλο. Χρησιμοποιείστε σχετικά μικρό πινέλο για να ορίσετε ποιο εύκολα την εφαρμογή της.

Έχοντας ως παντοδύναμο όπλο το heated mini lash  curler λέμε τέλος στις καθοδικές βλεφαρίδες δημιουργώντας έντονη καμπύλη που διαρκεί και βλέμμα που μαγνητίζει! Εφαρμόστε πρώτα την μάσκαρα σας και στην συνέχεια περάστε τις βλεφαρίδες σας με το μηχανισμό, που χρησιμοποιεί την θερμότητα για να δημιουργήσει  βαθιά καμπύλη από την ρίζα της βλεφαρίδας.

IMG_2370

Η αρχή για την οποία μιλήσαμε, τα χείλη δηλαδή είναι το ήμισυ του παντός.

Περιγράψτε τα χείλη σας με ένα ποιο έντονο μολύβι χειλιών, περάστε  καφέ κραγιόν στην άκρη των χειλιών και πολύ ανοιχτό  κραγιόν στην μέση του άνω και του κάτω χείλους, και μετά το σβήνετε σε ολόκληρη την επιφάνεια. Με αυτή τη μέθοδο θα δημιουργήσετε το λεγόμενο όμπρε look για πιο χυμώδη, φωτεινά χείλη. Το χρώμα να μην σας φοβίζει, χρησιμοποιήστε το χρώμα της αρεσκείας σας και δημιουργήστε, επιλέξτε κόκκινο, πορτοκαλί, φουξ και ροζ, αρκεί να υπάρχει η αντίθεση, ένα ποιο ανοιχτό και ένα ποιο σκούρο.

IMG_2338

Με λίγα αλλά καλά και επαγγελματικά προϊόντα έχουμε έτοιμο το μακιγιάζ που θα ¨ντύνει¨ τις ανοιξιάτικες μέρες μας.

 

 

Τα προιόντα που χρησιμοποίησα θα τα βρείτε εδώ :