Για μένα το μακιγιάζ της νύφης έχει ιδιαίτερη σημασία. Πριν ξεκινήσω ένα δοκιμαστικό,θέλω να μάθω την ψυχολογία και τον χαρακτήρα της. Θέλω να δω πως φαντάζεται τον εαυτό της εκείνη την ημέρα γιατί πιστεύω πως το νυφικό μακιγιάζ δεν πρέπει να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας. Η νύφη θα πρέπει να έχει διαχρονικό μακιγιάζ που θα κολακεύει και θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της.
Για την νύφη που θα σας “συστήσω” σήμερα δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να σας την περιγράψω αφού η εικόνα μιλάει από μόνη της. Μια κοπέλα με όμορφα χαρακτηριστικά μα πάνω απ’όλα ένας υπέροχος άνθρωπος.
Η Νίκη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, φέτος τον Αύγουστο στη Θεσσαλονίκη. Το νυφικό της ήταν Vera Wang και τα μαλλιά της επέλεξε να είναι μαζεμένα ανάλαφρα. Όταν λοιπόν μου περιέγραψε το νυφικό της και την επιλογή που είχε για τα μαλλιά της η εικόνα για το πως θα ήταν το μακιγιάζ της ζωγραφίστηκε αυτομάτως μπροστά μου.
Έτσι για την Νίκη επέλεξα ένα λαμπερό νυφικό μακιγιάζ σε καφέ και γκρι ,ψυχρούς τόνους, στα μάτια, ψεύτικες βλεφαρίδες και σκούρο περίγραμμα μέσα και έξω από τα μάτια για γατίσιο αποτέλεσμα. Τα ζυγωματικά της ήταν σε απαλές αποχρώσεις του κοραλλί και του καφέ και τα χείλη της απαλά nude.
Εγώ μέσα από την καρδιά μου σας εύχομαι να ζήσετε μαζί για μια ολόκληρη ζωή.
No Comments