Πώς έκανα το νυφικό μακιγιάζ της αγαπημένης μου Χριστίνας Αλούπη!

Πώς έκανα το νυφικό μακιγιάζ της αγαπημένης μου Χριστίνας Αλούπη!

Ιουλίου 24, 2017

Με την Χριστίνα μας συνδέει μια βαθιά αλληλοεκτίμηση και αγάπη εδώ και πολλά χρόνια. Είναι αυτή η φίλη με την οποία δεν μιλάς στην καθημερινότητά σου αλλά όταν ξαναβρίσκεσαι είναι σαν να μην έχεις χάσει καμία επαφή.

Γνωριστήκαμε χρόνια πριν… Πριν καν γίνουμε μαμάδες, πριν παντρευτούμε. Για την Χριστίνα αυτό έγινε την περασμένη εβδομάδα, όπου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης με τον αγαπημένο της. Ήταν σχεδόν αυτονόητο, χωρίς καν να το συζητήσουμε, ότι το μακιγιάζ θα της το έκανα εγώ.

nyfiko-aloupi-3

Έχοντας συνεργαστεί δεκάδες φορές κατά το παρελθόν για τις ανάγκες fashion shows και φωτογραφήσεων ήξερα το πρόσωπό της και θα μπορούσα να της κάνω μακιγιάζ σχεδόν με κλειστά μάτια. Επίσης, ήξερα ακριβώς τι θα ήθελα να δω σε εκείνη.

Η Χριστίνα έχει υπέροχα, μεγάλα μάτια που έγιναν το κέντρο της προσοχής μας για εκείνη τη μέρα χωρίς, όμως, την παραμικρή δόση υπερβολής. Τα χρώματα που επέλεξα να κινηθώ ήταν γήινα. Παρακάτω, θα σας αναλύσω ακριβώς όλη την διαδικασία.

nyfiko-aloupi-2

Ξεκίνησα από την βάση. Η συμβουλή μου πάντα στις νύφες είναι όσο πλησιάζει η μέρα αλλά και εκείνη την ημέρα να κάνουν εντατικά μάσκες ενυδάτωσης και λάμψης. Έτσι, και το foundation “στρώνει” καλύτερα και έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Για την βάση, λοιπόν, χρησιμοποίησα το νέο Even Steven foundation της The Balm. Η Χριστίνα έχει υπέροχη επιδερμίδα οπότε ήταν εύκολο να επιτευχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Στα μήλα τοποθετήσαμε μια φυσική απόχρωση σε ροζ- καφέ και φυσικά ενισχύσαμε τη λάμψη με την παλέτα The Manizer Sisters της The Balm και την απόχρωση Mary-Lou Manizer που είναι ιδανική για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

nyfiko-aloupi-1

Όσον αφορά το μακιγιάζ των ματιών επέλεξα αποχρώσεις του πούρου με πολλά σβησίματα και blending χωρίς ιδιαίτερα μολύβια. Το μυστικό που εφάρμοσα εδώ είναι οι πολλές βλεφαρίδες σε small μέγεθος που είχαν ένα απόλυτα φυσικό αλλά και έντονο αποτέλεσμα.

Το μακιγιάζ ολοκληρώθηκε με το Meet Matt(e) Hughes Sincere που έχει μια pink- nude απόχρωση και μένει σταθερό πάνω στα χείλη για πολλές ώρες, όσα φιλιά κι αν ανταλλάξεις!

Η Χριστίνα ήταν μια υπέροχη νύφη. Λαμπερή και πανέμορφη μέσα στο κατάλευκο νυφικό της. Και αυτό το νυφικό μακιγιάζ είναι αυτό που φροντίζω να σας τονίζω ξανά και ξανά: ένα μακιγιάζ που θα κοιτάτε σε φωτογραφίες σε 10, 20, 30 χρόνια από τώρα και θα νιώθετε περήφανη για την επιλογή σας. Γιατί δεν θα έχει ξεπεραστεί. Γιατί αυτό το νυφικό μακιγιάζ συνδυάζει τα δύο… C της επιτυχίας: Classic & Classy!

nyfiko-aloupi-4

Να ζήσετε, Χριστίνα μου!

Last but not least: Παρακάτω σας έχω συγκεντρωμένη και την λίστα με τα προϊόντα που χρησιμοποίησα α-κρι-βώς για να προλάβω τις ερωτήσεις σας.