Ιδανικά προϊόντα για νυφικό μακιγιάζ

Ιδανικά προϊόντα για νυφικό μακιγιάζ

Οκτωβρίου 3, 2014

Στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας, την ημέρα του γάμου σας, δύο είναι τα πράγματα που πρέπει να προσέξετε όσον αφορά το νυφικό μακιγιάζ σας. Το πρώτο είναι ένα όμορφο και διαχρονικό αισθητικό αποτέλεσμα και το δεύτερο, κάτι που πολλές νύφες αμελούν… Η διάρκεια του μακιγιάζ σας!

Τα προϊόντα τα οποία θα επιλέξει ο makeup artist σας, θα πρέπει να είναι σταθερά και αδιάβροχα, χωρίς να βαραίνουν το αποτέλεσμα. Πάμε να δούμε πως μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την διάρκεια του μακιγιάζ και ποια προϊόντα πρέπει να επιλέξετε για να το καταφέρετε.

Το πρώτο μυστικό για απίστευτα μεγάλης διάρκειας και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα ακόμη και μετά από πολλές ώρες είναι η σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας για τα προϊόντα που θα ακολουθήσουν. Ξεκινήστε με μια λεπτή στρώση primer, αυτό θα εξισορροπήσει τυχόν διχρωμίες της επιδερμίδας σας, και θα γεμίσει μικρές ρυτίδες δημιουργώντας έναν απαλό και βελούδινο καμβά. Έτσι ακόμη και στο τέλος της βραδιάς το makeup θα δείχνει φρέσκο και το πρόσωπο σας πιο νεανικό!

image

Συνεχίστε με την βάση που είναι ίσως το σημαντικότερο κομμάτι του νυφικού μακιγιάζ. Επιλέξτε σταθερά και καλυπτικά προϊόντα μιας και οι ώρες που θα πρέπει το μακιγιάζ σας να δείχνει υπέροχο είναι πάρα πολλές. Για πιο φυσικό αποτέλεσμα απλώστε το makeup σας με ένα καλής ποιότητας πινέλο.

SOS! Μην ξεχάσετε την πούδρα, η οποία όχι μόνο θα σας δώσει ένα ματ αποτέλεσμα αλλά κυρίως θα σταθεροποιήσει τα προϊόντα που προηγήθηκαν και θα μεγιστοποιήσει την διάρκεια του makeup σας!

Πριν προχωρήσετε στο full μακιγιάζ των ματιών σας, μην ξεχάσετε να τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα fixer σε όλο το καπάκι, και κατόπιν συνεχίστε με τις αγαπημένες σας σκιές. Το προϊόν αυτό θα σταθεροποιήσει το αποτέλεσμα και θα εμποδίσει το μουτζούρωμα.

image

Για τα χείλη σας, μην επιλέξετε τα κλασσικά κραγιόν μακράς διάρκειας, γιατί τις περισσότερες φορές κάνουν τα χείλη να φαίνονται στεγνά, δημιουργώντας αντιαισθητικές γραμμές, αντίθετα επιλέξτε ενυδατικά κραγιόν! Για μεγαλύτερη διάρκεια ξεκινήστε με ένα μολύβι στο ίδιο χρώμα, ζωγραφίστε το περίγραμμα και γεμίστε όλη την επιφάνεια των χειλιών σας και κατόπιν απλώστε το αγαπημένο σας κραγιόν με την βοήθεια ενός πινέλου! Αυτό το μικρό τρικ θα το βοηθήσει να διαρκέσει πολύ περισσότερο. Για πιο juicy αποτέλεσμα μην ξεχάσετε το αγαπημένο σας lipgloss.

image

Τέλος ψεκάστε το πρόσωπο σας με ένα σπρέι σταθεροποίησης, έτσι θα καταφέρετε να μείνει αναλλοίωτο το μακιγιάζ σας για 48 ώρες!

Η ώρα η καλή!