Είπες το I Do; Τώρα γύρισέ τους την πλάτη!

Είπες το I Do; Τώρα γύρισέ τους την πλάτη!

Σεπτεμβρίου 1, 2016

Σου έχω ξαναπεί πολλές φορές ότι έχω αδυναμία στις νύφες. Ή μάλλον, στην κάθε νύφη μου ξεχωριστά. Γιατί λόγω δουλειάς έρχομαι τοοοοοσοο κοντά τους. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Τα πινέλα μου τις πλησιάζουν πολύ και δεν είναι μόνο αυτό. Αντιλαμβάνομαι το άγχος που αισθάνονται, την αγωνία τους την στιγμή που θα βρεθούν μπροστά σε τόσο κόσμο και θα τα χάσουν μέχρι εκείνη την ώρα που θα εστιάσουν στο πρόσωπο εκείνου και θα νιώσουν την ασφάλεια της αγκαλιάς του.

blog1

Και φυσικά, θα περίμενε κανείς, να κάνω focus στο μακιγιάζ της νύφης. Ναι, αυτό συμβαίνει σε πρακτικό επίπεδο γιατί θέλω η επιδερμίδα της να είναι αψεγάδιαστη για να θυμίζει πρωταγωνίστρια παραμυθιού και ναι, θέλω το smudging στα μάτια της να είναι τέλειο και οι βλεφαρίδες της να είναι τόσο προσεκτικά τοποθετημένες που κάποιος να πιστεύει πως γεννήθηκε με αυτές.

blog2

Όμως, κάθε φορά που ολοκληρώνω ένα νυφικό make up ή βρίσκομαι η ίδια καλεσμένη σε γάμο, λατρεύω να χαζεύω τις πλάτες τους! Yeap! Αυτά τα τέλεια κοψίματα που αγκαλιάζουν τους ώμους, τα ανοίγματα στα νυφικά και τα περίτεχνα σχέδια, το πόσο τεντωμένοι είναι οι ώμοι τους και την δυναμική που βγάζουν με την στάση του σώματός τους.

blog3

Σκέψου το! Είσαι καλεσμένη σε γάμο! Για πολύ, πολύ ώρα, όσο κρατάει δηλαδή το μυστήριο εσύ δεν βλέπεις τίποτ’άλλο από την πλάτη του ζευγαριού. Τώρα σκέψου το και αλλιώς: είσαι η νύφη! Οι καλεσμένοι σου αντίστοιχα, βλέπουν μόνο την πλάτη σου!

blog4

ΑΡΑ εκτός από το make up και τα μαλλιά που είναι βασικά δεν πρέπει να ξεχνάτε να φροντίζετε και την πλάτη σας. Μερικές δικές μου συμβουλές;

-Κάντε εντατικά scrub τις ημέρες πριν το γάμο, ειδικά αν πρόκειται να φορέσετε ένα backless νυφικό
-Φορέστε ένα ξηρό λάδι σώματος με μια loose powder με glitter. Οι αντανακλάσεις με το φως θα δημιουργήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδισμα και θα προσθέσουν τόσο glam ακριβώς όσο πρέπει. Εναλακτικά, μπορείτε να κλέψετε λίγο από την λάμψη του Hollywood χρησιμοποιώντας την αδυναμία των star στο κόκκινο χαλί, το body bling του Scott Barnes.

blog5
-Προσέξτε τη στάση του σώματός σας! Στο γάμο σας πρέπει να είστε χαλαρωμένη αλλά όχι τόσο χαλαρωμένη ώστε να έχετε αυτή τη στάση γραφείου σαν να σκύβετε πάνω από έναν υπολογιστή
-Αν η πλάτη του νυφικού σας είναι εντυπωσιακή φυσικά και δεν πρέπει να την χαραμίσετε αφήνοντας τα μαλλιά κάτω. Ένα πιάσιμο ή μαλλιά στο πλάι είναι οι τέλειες επιλογές
-Φροντίστε και ενυδατώστε τους αγκώνες σας! Θα σας ακουστεί κάπως παράδοξο αυτό το tip αλλά σκεφτείτε ότι πρόκειται για λεπτομέρειες στις οποίες οι καλεσμένοι σας θα κάνουν focus. Ένα scrub κι ένα balm θα κάνουν με το παραπάνω τη δουλειά τους!

blog6

Όμως, πέρα από τις συμβουλές μου (δεν θα μπορώ να βγω ποτέ από αυτόν τον ρόλο της make up artist!), με αυτό το post θέλω να μοιραστώ μαζί σας μερικές από τις αγαπημένες μου νυφικές πλάτες. Για να πάρετε ιδέες, να χαζέψετε πίνοντας τον καφέ σας και κυρίως να μπείτε έστω και για λίγο σε ρομαντικό mode.

blog7

Romance is… back!

Kisses

Rania