Χρόνια πολλά μαμάδες! Χρόνια πολλά μαμά!

Χρόνια πολλά μαμάδες! Χρόνια πολλά μαμά!

Μαΐου 8, 2016

Υπάρχει μια χαρακτηριστική ατάκα που όλες έχουμε ακούσει τουλάχιστον 100 φορές στην εφηβεία μας: θα γίνεις μαμά και θα καταλάβεις! Ώσπου μια μέρα δεν είσαι έφηβη πια. Τα χρόνια έχουν περάσει και είσαι πλέον μαμά στην θέση της μαμάς σου. Και ανακαλύπτεις πως όσες σπουδές κι αν έκανες στην ζωή σου, όση καριέρα κι αν έχτισες, όσο δυναμική κι αν στάθηκες, αυτός είναι ο πιο δύσκολος ρόλος που είχες ποτέ.
Untitled-13

Δύσκολος και ομορφότερος!

Αυτό το post είναι για να σας πω χρόνια πολλά και ένα μεγάλο μπράβο γιατί όσες τύψεις και αν νιώθετε καθημερινά σε σχέση με το παιδί σας, για εκείνο να ξέρετε πως είστε η καλύτερη μαμά του κόσμου!

Untitled-7

Αυτό το post είναι για να πω χρόνια πολλά στην δικιά μου μητέρα. Και ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλες εκείνες τις φορές που ξενύχτησες για να με περιμένεις να γυρίσω από την έξοδό μου κι έπειτα όταν επέστρεφα να προσποιείσαι ότι κοιμάσαι για να μην φανεί ότι δεν μου έχεις εμπιστοσύνη.

Untitled-11

Ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλες εκείνες τις φορές που δεν έκλεισες μάτι και σε ένιωθα να φιλάς το μέτωπό μου μέσα στην παραζάλη του πυρετού μου.
Untitled-14

Τώρα ήρθε η σειρά μου! Και μόνο τώρα που έγινα μαμά κατάλαβα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ γιατί είσαι οι δύο πιο σημαντικές συλλαβές της ζωής μου! Σ’αγαπώ μαμά!

13184541_10209716315768899_1676839318_o