Εσείς, οι δικοί μου άνθρωποι και το νέο μου ξεκίνημα!

Εσείς, οι δικοί μου άνθρωποι και το νέο μου ξεκίνημα!

Οκτωβρίου 19, 2014

Η χαρά μου και ταυτόχρονα η αγωνία μου για την δημοσίευση του πρώτου μου post δεν περιγράφεται!

Ήρθε επιτέλους η στιγμή που μπορώ να επικοινωνώ μαζί σας, αφού η ιδέα για τη δημιουργία αυτού του blog υπήρχε στο μυαλό μου πολύ καιρό. Η έμπνευση του ήρθε από εσάς, όπου καθημερινά στην προσωπική μου σελίδα στα social media έβλεπα ότι μου γράφατε τους προβληματισμούς σας για το μακιγιάζ και με ρωτούσατε για τις νέες τάσεις του.

Τότε είπα στον εαυτό μου ότι θέλω να το κάνω .Σαν πρώτη σκέψη όμως το φοβήθηκα, δεν θα σας το κρύψω. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα .

Κάθε βράδυ γυρνώντας σπίτι λοιπόν , ύστερα από ατελείωτες ώρες δουλειάς και αφού είχα κοιμίσει πρώτα τον πρίγκιπα της ζωής μου τον γιό μου Ανδρέα, σκεφτόμουν τι να γράψω για πρώτη φορά. Άλλαξα γνώμη εκατοντάδες φορές . Τελικά αποφάσισα να σας κάνω μια μικρή ξενάγηση στο blog μου και να σας μιλήσω για τους ανθρώπους που υπεραγαπώ .

Η σκέψη μου λοιπόν σήμερα γίνεται πράξη. Σας καλωσορίζω, μετά από 15 χρόνια πορείας στο επαγγελματικό μακιγιάζ, στο προσωπικό μου blog που νομίζω ότι θα γίνει το beauty fun club σας γιατί είναι φτιαγμένο με μεράκι και αγάπη από εμένα για όλες τις beauty fashionistas!

Μαζί σας θα μοιράζομαι τις σκέψεις μου, τα συναισθήματα μου ,θα λύνω τους προβληματισμούς σας, θα βλέπουμε μαζί τις νέες τάσεις του μακιγιάζ, θα ενημερώνεστε για ότι νέο υπάρχει και θα μαθαίνετε πως να κάνετε μόνες σας το τέλειο μακιγιάζ με επαγγελματικό τρόπο. Όλα αυτά μέσα από video, εικόνες και άρθρα.

Πάνω από όλα όμως θα κάνουμε παρέα και θα ανταλλάσουμε γνώμες, καθώς μέσω σχολίων θα μπορούμε να συζητάμε την κάθε σας απορία. Μπορεί να μην γνωριζόμαστε προσωπικά με όλες , αν και θα τo ήθελα πολύ να γίνει κάποια στιγμή, αλλά θέλω να ακούω και τις δικές σας σκέψεις.

Ένα πράγμα έχω μάθει από τότε που ξεκίνησα να δουλεύω , πως στη ζωή όπως και στη δουλειά κανείς δεν καταφέρνει τίποτα μόνος του. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι που είναι κοντά μας και στα δύσκολα και στα εύκολα. Σε αυτό το κομμάτι νιώθω πολύ τυχερή αφού έχω ανθρώπους διπλά μου που με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα.

Έτσι λοιπόν πριν σας αποχαιρετήσω για σήμερα διαδικτυακές μου φίλες και πριν σας συστήσω τους δικούς μου ανθρώπους, νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα όλους εσάς, τους αγαπημένους μου πελάτες που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσατε και εμένα και την ‘’MAKE ME UP’’ και συνεχίζετε. Εγώ με την σειρά μου σας υπόσχομαι να είμαι δίπλα σας και να σας παρουσιάζω ότι νέο και καινοτόμο υπάρχει στον τομέα της ομορφιάς, καθώς θα έχουμε συνεχή επικοινωνία μέσα από την νέα μου σελίδα στο blog.

Οι άνθρωποι για τους οποίους σας προείπα είναι:

Ο Γιώργος: Το στήριγμα μου!

kiosis

Ο Ανδρέας: Ο λόγος που κάθε πρωί ξυπνάω ευτυχισμένη!

  rania-andreas

Η Κατερίνα : Η καλύτερη αδερφή του κόσμου!

rania-katerina

Οι γονείς μου : Τα πάντα τα οφείλω σ’ αυτούς!

goneis

Ο Μιχάλης: Ο βενιαμίν της οικογένειας!

brother

Η Ευγενία: Ο φύλακας Αγγελός μου

mrs justin alexander

Η Φρύνη : Η φίλη – οικογένεια μου!

frini

Ο Βερνάρδος : Ο άνθρωπος που από την αρχή ήταν και είναι πάντα δίπλα μου .

vernardos1

Ο Στέφανος : Ο μεγάλος αδερφός που ποτέ δεν είχα…

stefanos

1 Comment


    • dimitra blitsa
      Reply Cancel Reply
    • Οκτωβρίου 22, 2014

    Καλή αρχή Ράνια μου!!! όλα να πάνε όπως τα ΄χεις ονειρευτεί. ανυπομονώ να σε διαβάζω. είμαι σίγουρη πως θα μας έχεις τα καλύτερα.πολλά φιλιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>