SAVE THE PAST, ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Ιανουαρίου 16, 2015

Διορθωτικές συμβουλές για βελτιώσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας!

Εντάξει, δύσκολο να το παραδεχτούμε αλλά όλες έχουμε μικρές ατέλειες που δεν νιώθουμε άνετα με αυτές και μακάρι να υπήρχε ένας  ¨μαγικός¨  τρόπος και όχι, δεν εννοώ  το νυστέρι, για να τις διορθώσουμε. Με τις σωστές τεχνικές  του μακιγιάζ σας όλα γίνονται και η παραμικρή ατέλεια δείχνει παρελθόν.

Σε ένα σύντομο, όμορφο ταξίδι μου στην Αθήνα και μέσα από την εκπομπή ΜΙΑ με την Τατιάνα Στεφανίδου, έδειξα τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να διορθώσουμε τυχόν ατέλειες και ανομοιομορφίες .

tatiana 2

 

Εύκολα και απλά, για να μην κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη. Θα σας απαριθμήσω λοιπόν τα tipsγια να επιτύχετε το στόχο σας!

Το πρώτο βήμα, με ένα πινέλο και μια τερακότα πούδρα, stick, ή makeup( ανάλογα τι βολεύει την καθεμία από εσάς) ξεκινάμε τις φωτοσκιάσεις σε μύτη, ζυγωματικά και γενικά στο περίγραμμα του προσώπου για να δώσουμε την ψευδαίσθηση ότι έχουμε λιγότερο όγκο, (sos να αποφύγετε τις μεταλλικές υφές γιατί μας προσθέτουν όγκο αντί να μας αφαιρούν), στο τέλος με ότι έχει μείνει στο πινέλο σβήνουμε στο λαιμό για να φαίνεται πιο μακρύς και πιο λεπτός.

Φτάνοντας στα μάτια, τοποθετούμε μία ενδιάμεση, ουδέτερη σε απόχρωση σκιά, ταιριαστή στο χρώμα των ματιών, για να δώσουμε την αίσθηση ότι μεγαλώνει το βλέμμα μας.  Με στρογγυλό πινέλο σβήνουμε απαλά την σκιά στην άκρη του ματιού ενώ στις εσωτερικές γωνίες  τοποθετούμε ανοιχτόχρωμη, μπεζ σκιά για να προσθέσουμε φως και να φαίνεται ξεκούραστο το βλέμμα  μας .

Η σειρά των χειλιών τώρα , ίσως και το πιο δύσκολο σημείο καθώς βλέπουμε διαφορές στο σχήμα και στο μέγεθος. Άλλοτε η αριστερή πλευρά από την δεξιά είναι διαφορετική ή το πάνω από το  κάτω μέρος. Με ένα φυσικό σε απόχρωση μολύβι χειλιών  και με σταθερές κυκλικές κινήσεις γεμίζουμε  με χρώμα τα χείλη ώστε να φέρουμε ισορροπία, αποφεύγοντας τις υπερβολές. Για extra φως και όγκο, στο κεντρικό σημείο πάνω από τα χείλη τοποθετήστε μπεζ σκιά η ανοιχτόχρωμο μολύβι, το αποτέλεσμα απλά θα σας ενθουσιάσει, πιστέψτε με!

τατιανα 4τατιανα 3

Extratip για τις φίλες μου που θέλουν λεπτή και ¨κομψή¨ μύτη, δημιουργήστε μια λεπτή γραμμή ανοιχτής πούδρας στο κέντρο της μύτης και λίγη σκούρα πούδρα στα πλαϊνά της και το αποτέλεσμα θα είναι ζηλευτό!

Last but not least, ταφρύδια. Είναι σημαντικό κομμάτι του μακιγιάζ και πρέπει να είναι πάντα περιποιημένα και βαμμένα σωστά. Χρησιμοποιήστε μια φυσική σκιά, ποτέ πιο έντονη από το χρώμα των φρυδιών γιατί το αποτέλεσμα θα είναι πιο άγριο. Αφήστε ένα κενό από τις πρώτες εσωτερικές τρίχες  και μετά ξεκινήστε με απαλές κινήσεις να βάψετε τα φρύδια σας, έτσι το αποτέλεσμα θα είναι φυσικό και δεν θα φαίνεται καμιά διαφορά με πριν.

tatiana 1

Και κάπως έτσι ζωγραφίζεις το πρόσωπο που ήθελες να έχεις, εξαφανίζεις τις ατέλειες που δεν συμπαθείς με εύκολα και γρήγορα βήματα. Και ένα τελευταίο tip καρδιάς… αγαπήστε τον εαυτό σας  όπως έχει και θα νιώθετε πιο όμορφη από ποτέ! Δώστε επιπλέον ¨ενέσεις¨ αυτοπεποίθησης με τις συμβουλές μου και θα είστε πιο υπέρλαμπρη από ποτέ! Εγώ εδώ θα είμαι, STAY tuned!!!

-  Και επειδή πολλοί  με ρωτάτε ποιό είναι το gloss που φοράω….Bam pretty smart gloss της Balm.!

Τα προιόντα που χρησιμοποίησα είναι :

Terracota compact – Elegant

TERACOTA-02

Meet Mat nude

the-balm-meet-matte-nude

Μολύβι ματιών 09

apricot

Gloss Bam-the Balm

BAM!

Σκιά Φρυδιών no 20 

8020w-c brown