Με αυτό το υπερgadget σίγουρα θα είναι η χρονιά του eyeliner!

Με αυτό το υπερgadget σίγουρα θα είναι η χρονιά του eyeliner!

Νοεμβρίου 17, 2017

Αν έπρεπε να περιγράψω μέσα σε μια μικρή πρόταση τις τάσεις της σεζόν που διανύουμε θα έλεγα απλά πως «είναι η χρονιά του eyeliner»! Γιατί, φέτος όσο καμία άλλη χρονιά, δεν είδαμε τόσα shows να έχουν ως βασικό σημείο αναφοράς αυτή τη γραμμή κατά μήκος του κινητού βλεφάρου. Ακόμη και τα συντηριστικά ή/και μινιμαλιστικά κορίτσια Chloe υπέκυψαν σε αυτό το rock στοιχείο γύρω από τα μάτια τους και φέτος έγιναν πιο aggressive από ποτέ!

Proino-102017-1

Ήταν αναπόφευκτο, λοιπόν, για μένα και για την πρώτη εμφάνιση της… σχολικής χρονιάς που διανύουμε στο Πρωινό να μην επιλέξω αυτό το θέμα: eyeliner!
Ως makeup artist ξέρω όλους τους πιθανούς τρόπους τοποθέτησής του eyeliner, τεχνικές για να βγει η τέλεια γραμμή πανεύκολα και όλα τα διαφορετικά στιλ. Αλλά ξέρω επίσης, ότι οι περισσότερες από εσάς ενώ το λατρεύετε δεν μπορείτε να το πετύχετε γιατί, κακά τα ψέματα, το eyeliner δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση! Όχι, όμως, αν επιστρατεύσεις τα σωστά μέσα!

Proino-102017-2

Έψαξα πολύ, έκανα έρευνα σε όλα α πιθανά μήκη και πλάτη του beauty κόσμου και ανακάλυψα τα Eye Candy Stencils της Beth Bender. Πρόκειται για αυτοκόλλητα που τοποθετείς στο κινητό βλέφαρο, γεμίζεις το κενό με μολύβι ή eyeliner και όταν το αφαιρέσεις προσεκτικά τραβώντας από την άκρη έχεις πετύχει την τέλεια γραμμή!

Τα Eye Candy Stencils τα φέραμε μόλις αποκλειστικά στη Make Me Up και φυσικά, όπως σου είπα, τα δείξαμε πρώτα στην αγαπημένη μου Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό. Πάτησε play παρακάτω και δες α) πόσο απλό είναι να τα χρησιμοποιήσεις β) όλα όσα έγιναν στο Πρωινό εκείνη τη μέρα!

Εαν θέλεις να τα αποκτήσεις μπορείς να τα βρεις στο eshop της Make Me Up κάνοντας κλικ εδώ!