Expo wedding 2015, λίγες λέξεις πασπαλισμένες με πολύ λάμψη και bridal χρώμα!

Expo wedding 2015, λίγες λέξεις πασπαλισμένες με πολύ λάμψη και bridal χρώμα!

Ιανουαρίου 26, 2015

 

Είμαι πολύ χαρούμενη, και ταυτόχρονα ικανοποιημένη! φέτος έκλεισα 10 χρόνια συμμετοχής και προσφορά ομορφιάς στην Expo Wedding Θεσσαλονίκης. Οι πολύτιμοι συνεργάτες μου και εγώ δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για άλλη μία χρονιά, μία χρονιά με χρώμα, λάμψη, νυφικά, και πολλά κουφέτα. !!! Αλήθεια τώρα, ποιος δεν λατρεύει τους γάμους ;;; Τόση μαγεία, ευτυχία, αγάπη και λάμψη κλεισμένη μέσα σε λίγες ώρες που αντίστροφα μετρούν… Εμείς χωρέσαμε τόσες όμορφες στιγμές μέσα σε 3 μέρες , και πάλι λίγο μας φάνηκε, για να λέμε την αλήθεια! Την ευτυχία την χορταίνεις ποτέ όταν την μοιράζεσαι με καλούς συνεργάτες και φίλους ; όχι, δεν νομίζω!

team agency models

team agency models

5

Οι περισσότεροι βλέπουν το αποτέλεσμα μιας ωραίας δουλειάς, ενώ εγώ έχω την χαρά να είμαι backstage και να το δημιουργώ, να νιώθω την ικανοποίηση μέσα μου να ανθίζει και μαζί της να μεγαλώνει και η όρεξη μου για ακόμα περισσότερα. Δεν θα πω ψέματα, οι καλύτερες μου στιγμές είναι back, αυτή η προετοιμασία του τέλειου bridal look , φώτα, ρούχα, κομμωτές, όλοι να «τρέχουν» για να προλάβουν τον χρόνο… δεν τα αλλάζω με τίποτα! Τα αστεία, οι φωνές και τα πειράγματα εν ώρα δημιουργίας μου φτιάχνουν τη διάθεση!

9

 

2015-01-11 15.56.06

Εγώ το δικό μου παραμύθι το έζησα μία φορά, (αξέχαστη στιγμή , εδώ που τα λέμε όλα), μέσα από την δουλειά μου όμως μπορώ να δείχνω στις υποψήφιες νύφες μου πως θα γίνει και η δική τους στιγμή αξέχαστη! Αυτό προσφέραμε και εμείς εκείνο το σαββατοκύριακο  στις πασαρέλες… Ένα ολοκληρωμένο όνειρο, και η τελική πινελιά αυτού… το μακιγιάζ , το νυφικό μακιγιάζ που με τόση αγάπη δημιούργησα για κάθε μοντέλο ξεχωριστά, γιατί η κάθε νύφη είναι ξεχωριστή, κάθε όνειρο είναι ξεχωριστό.

4

8

 

Ήταν όμορφα, ήταν πολύ όμορφα, και τώρα που τελείωσε μπορώ να πω ότι και του χρόνου εκεί θα είμαι, και μπροστά για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως make up artist για τις ευτυχισμένες σας στιγμές και φυσικά από πίσω που τόσο λατρεύω για να ολοκληρώνω όνειρα, όνειρα φτιαγμένα από λάμψη, τούλι και πολύ Bridal make uppppp.

 

3