Αφιερώνουμε 3 αποχρώσεις κραγιόν στις κλασικές μελαχρινές και καστανομάλλες.

Αφιερώνουμε 3 αποχρώσεις κραγιόν στις κλασικές μελαχρινές και καστανομάλλες.

Νοεμβρίου 13, 2014

Στην πραγματικά αιώνια μάχη ανάμεσα στις ξανθιές και στις μελαχρινές σήμερα θα πάρω θέση. Όντας φυσική μελαχρινή και εγώ θέλω να συμβουλέψω τις κυρίες οι οποίες μένουν πιστές στο λατρεμένο αυτό χρώμα ,δίνοντας βασικά χρωματικά tips για τα χείλη . Οι μελαχρινές και οι καστανομάλλες μπορούν να τονίσουν τα χαρακτηριστικά τους βάζοντας απλά το σωστό χρώμα στα χείλη τους.

Θέλω να έχω στην καθημερινότητα μου χρώμα , θέλω να έχω επιλογές, θέλω ανάλογα με την περίσταση να είμαι διαφορετική, θέλω ανάλογα με την ψυχολογία μου να αλλάζω και χρώμα στα χείλη μου. Και εσείς με την σειρά σας θα με ρωτήσετε, ποιοι είναι οι πιο safe και must αποχρώσεις του φετινού χειμώνα…

Μπορείτε λοιπόν να κάνετε τα χείλη σας να ξεχωρίσουν με ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του ροζ, έντονο κόκκινο και πιο σκούρα χρώματα, όπως το βατόμουρο.

Image (3)

Όλες εμείς που έχουμε ελάχιστο χρόνο για τον εαυτό μας και πολλές υποχρεώσεις θέλουμε πάντα να είμαστε ετοιμοπόλεμες και σίγουρες για τον εαυτό μας και παράλληλα για την εξωτερική μας εμφάνιση.

Με αυτά τα 3 διαφορετικά χρώματα έχουμε και 3 διαφορετικές επιλογές στο πέρασμα της ημέρας.

Ξεκινάς με μια απαλή απόχρωση τόσο όσο θα ήθελες να ξεκινήσει η μέρα σου, συνέχισε, προσθέτοντας ένταση και τελείωσε δυναμικά. Θα είσαι μια γυναίκα που έχεις ξεχωρίσει και σήμερα. Τι άλλο να ζητήσεις απ΄ τα κραγιόν σου που και σήμερα σε έκαναν να κλέψεις τις εντυπώσεις;