Το striping είναι το νέο contouring! Ή αλλιώς, μακιγιάζ εκεί που μας… φιλάει ο ήλιος!

Το striping είναι το νέο contouring! Ή αλλιώς, μακιγιάζ εκεί που μας… φιλάει ο ήλιος!

Μαΐου 11, 2016

Λατρεύω τον κόσμο της ομορφιάς! Γιατί για κάθε μέρα που ξεκινά ένα καινούριο προϊόν λανσάρεται, ένα νέο make up trend μας συστήνεται, μια τεχνική για την οποία δεν είχαμε ξανακούσει ποτέ έρχεται να αντικαταστήσει την τεχνική για την οποία βαρεθήκαμε να διαβάζουμε!

Κρατήστε, λοιπόν, το τελευταίο part! Γιατί σε αυτό το post θα σας συστήσω σε ό,τι πιο νέο- sexy- καλοκαιρινό είδαμε τελευταία! Λέγεται striping, το όνομά του προκύπτει από τη λέξη stripe και όπως μαρτυρά ο τίτλος του αυτό που κάνουμε είναι να σχηματίζουμε μια γραμμή η οποία περνάει και από τη μύτη! Ναι, αυτή η τάση θέλει να βάζουμε χρώμα και στη μύτη μας!

Στριπινγκ 3

Όσον αφορά το αποτέλεσμα; Effortless sexy σαν να επιστρέψαμε μόλις από την παραλία την πρώτη μέρα των διακοπών μας (και όλες ξέρουμε πόσο όμορφες αισθανόμαστε/είμαστε την πρώτη μέρα των διακοπών μας! Σωστά;).

Στριπινγκ 1

Την τεχνική stripping την παρουσίασα στο Πρωινό και πατώντας play παρακάτω θα δείτε πώς ακριβώς γίνεται αλλά και θα διαπιστώσετε με τα μάτια σας πόσο sexy είναι το αποτέλεσμα!

Last chance info (για να μην πάει τίποτα λάθος)!
Τα προϊόντα που χρησιμοποίησα σε αυτό το μακιγιάζ είναι:

numbered prdcts

Καλή Επιτυχία

Φιλιά

Ράνια

 

2 Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>