Πώς θα γίνετε η πιο εκθαμβωτική νύφη (και τα προϊόντα που χρησιμοποίησα σε αυτό το look)!

Πώς θα γίνετε η πιο εκθαμβωτική νύφη (και τα προϊόντα που χρησιμοποίησα σε αυτό το look)!

Ιουνίου 10, 2016

Αυτή είναι η περίοδος που πολλές από εσάς θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Και με δεδομένο ότι αυτή είναι μια στιγμή που ονειρευόμαστε από τότε που η μαμά μας, μας διάβαζε παραμύθια για την Σταχτοπούτα, συμμερίζομαι απόλυτα την ανάγκη σας να λάμψετε. Για τον λόγο αυτό δημιούργησα ένα beauty look για εσάς!
BackstageOptional
Η βασική μου αρχή σε ό,τι έχει να κάνει με νυφικό make up είναι να επενδύσετε σε ένα look που δεν θα στηρίζεται σε εφήμερα trends (η περμανάντ ήταν τάση στα 80’s, όχι τώρα!) και να δώσετε ιδιαίτερο βάρος στην υγεία και τη λάμψη της επιδερμίδας σας χωρίς χρωματικές υπερβολές.
Σε αυτό το μακιγιάζ έβαλα shimmering σκιές στα μάτια σε γήινους, bronze και χρυσούς τόνους, έδωσα έμφαση στα βάθη τοποθετώντας πιο σκούρα χρώματα στο κόκκαλο του ματιού και φυσικά άνοιξα το βλέμμα με τεχνητές βλεφαρίδες που είναι must για τα επίσημα καλέσματα, ειδικά όταν εσείς είστε η πρωταγωνίστρια! Το μακιγιάζ των ματιών, όπως και κάθε make up, πρέπει να ολοκληρώνεται με εντάσεις στα φρύδια που σημαίνει γέμισμα και ανοδικό χτένισμα.

G Bride Preview
Τέλος, ένα ροζ- nude κραγιόν ολοκλήρωσε το καθόλου έντονο αλλά επιβλητικό μακιγιάζ της νύφης.

G Bride L Preview
Παρακάτω θα βρείτε συγκεντρωμένα τα προϊόντα που χρησιμοποίησα σε αυτό το beauty look.

G Bride B Preview
Φορέστε τα με αυτοπεποίθηση και γίνετε εκείνη η νύφη για την οποία όλοι θα συζητούν για καιρό!

Kisses

Ράνια