Ο δικός μου γάμος express και το μακιγιάζ που επέλεξα να κάνω στον εαυτό μου!

Ο δικός μου γάμος express και το μακιγιάζ που επέλεξα να κάνω στον εαυτό μου!

Δεκεμβρίου 3, 2014

Οι περισσότερες νύφες την ημέρα του γάμου τους είναι αγχωμένες. Έβλεπα στα πρόσωπα και στα μάτια τους ζωγραφισμένη την αγωνία για το αν θα είναι όμορφες την ημέρα του γάμου τους, για το αν θα αρέσουν στον γαμπρό, στους συγγενείς, στους καλεσμένους. Εγώ όμως είχα τον τρόπο μου να τους καθησυχάζω.

Ίσως γιατί ήμουν έξω από τον χορό που λένε και ποτέ δεν είχα σαν όνειρο να βάλω νυφικό και να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας.

Θα με ρωτήσετε, μα καλά δεν έχεις παντρευτεί; Ναι, έχω παντρευτεί αλλά με πολιτικό γάμο και έτσι είχα ‘’γλυτώσει’’ την αγωνία και το άγχος που περνάτε όλες οι νυφούλες.

Να όμως που δεν μπόρεσα τελικά να το αποφύγω ούτε και εγώ. Μετά από 15 χρόνια σχέσης και συμβίωσης αποφάσισα να πω το ναι και να ανεβώ τα σκαλιά της εκκλησίας. Στην αρχή ένιωσα όπως ακριβώς και εσείς. Άγχος, στρες και ένας μικρός πανικός ήταν τα πρώτα μου συναισθήματα, γιατί ο δικός μου γάμος ήταν και λίγο express. Δεν μου άφησαν και πολύ χρόνο βλέπετε να το σκεφτώ γιατί ήταν σίγουροι ότι μπορεί να αλλάξω γνώμη την τελευταία στιγμή.

ο-δικος-μου-γαμος-express-2

Αφού έφυγε το πρώτο σοκ μετά ήρθε η χαρά της προετοιμασίας. Δεν σας το κρύβω πως ήταν η καλύτερη μου στιγμή και το ευχαριστήθηκα όσο τίποτα άλλο. Και ξέρετε κάτι ; Από την στιγμή που είπα το ναι είχα σκεφτεί και τι νυφικό θα βάλω, πως θα είναι τα μαλλιά μου και το μακιγιάζ μου. Τελικά το είχα στο μυαλό μου από μικρή αλλά φοβόμουν να το παραδεχτώ.

Το νυφικό μου ήταν Justin Alexander.Επέλεξα να είναι λιτό σε ίσια γραμμή και με δαντέλα. Όσο για το μακιγιάζ μου; Ήθελα να το κάνω ελαφρύ, ώστε το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και η προσοχή να εστιάζεται στα μάτια μου. Τα μαλλιά μου τα έπιασα μια ανέμελη χαλαρή κοτσίδα, που είναι ένα από τα αγαπημένα μου look και τα στόλισα με την λατρεμένη μου κουάφ by Bernardos accessories.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε βήμα –βήμα το νυφικό μακιγιάζ που επέλεξα να κάνω την ημέρα του γάμου μου.

Η ώρα η καλή για τις ελεύθερες και να θυμάστε πως το απλό, είναι και το πιο όμορφο.