Νιώσε τη λάμψη στα μάτια σου! Sparkle make up!

Νιώσε τη λάμψη στα μάτια σου! Sparkle make up!

Φεβρουαρίου 27, 2015

Εύκολο sparkle look για all time classic, εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Τι και αν πέρασε η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τι και αν μπήκαμε ξανά για τα καλά σε αυτή τη γρήγορη και κουραστική καθημερινότητα που όλους μας φθείρει. Ακόμα και τα χιόνια ήρθαν εδώ στα Βόρεια αλλά εγώ δεν ανησυχώ καθόλου, ούτε και εσείς θα έπρεπε να ανησυχείτε γιατί εγώ ξέρω το μυστικό που θα σας κάνει να νιώσετε ξανά τόσο ερωτικές και θελκτικές όπως το προηγούμενο Σάββατο. Και από εδώ και πέρα για κάθε Σάββατο!

Τότε βρισκόμασταν λίγο πριν την γιορτή του έρωτα, τώρα πλέον είναι πίσω μας και την κοιτάμε να χάνεται μέσα στις μέρες! Και ο λόγος για την εμφάνιση μου στη εκπομπή με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Δώσαμε συμβουλές για σέξι, εορταστικό μακιγιάζ και smoky εύκολο look. Και κάπου εκεί σκέφτηκα, γιατί αυτό το μακιγιάζ να μην μπορεί να είναι κάθε μέρα του χρόνου επίκαιρο, αρκεί απλά να το θελήσεις και εγώ το θέλησα! Έτσι θα περπατήσουμε μαζί στα εύκολα βήματα του συγκεκριμένου μακιγιάζ και θα είμαστε ετοιμοπόλεμες!2015-02-27 07.47.56Θα σας ξεκινήσω με ένα εύκολο tip που κυριολεκτικά θα είναι καταλυτικό για το μακιγιάζ μας.

Έχοντας για αρχή ένα μαύρο μολύβι ματιών και ένα αναπτήρα καίμε την άκρη του μολυβιού λίγο ώστε να υγρανθεί και να μας γράψει πολύ πιο έντονα από ότι συνήθως.Και ξεκινάμε βάφοντας εσωτερικά και εξωτερικά τα μάτια μας καθώς και το πάνω και το κάτω μέρος!

Στη συνέχεια παίρνουμε μία φυσική σκιά σε nude απόχρωση και την τοποθετούμε στο κεντρικό βλέφαρο και μία καφέ σκιά που την τοποθετούμε στην κόγχη του ματιού για να δώσουμε βάθος, σβήνουμε ομοιόμορφα ολόκληρη την περιοχή των ματιών με το πινέλο μας ενώ με την ίδια καφέ σκιά βάφουμε το κάτω μέρος των ματιών, όπου πρώτα βάλαμε το μαύρο το μολύβι μας, με αυτό τον τρόπο το βλέμμα μας γίνεται πιο φυσικό και αποφεύγουμε να φανεί υπερβολικά άγριο.

-extra tip : Δώστε ένταση στο βλέμμα σας σταδιακά και όχι απότομα, ώστε να μην χρειαστεί να αφαιρέσετε αλλά μόνο να προσθέτετε. Αποφύγετε τις υπερβολές!

-extra tip vol 2 : Για βλέμμα ολοκληρωμένο και όλο υποσχέσεις πάρτε μία ολόκληρη βλεφαρίδα και κόψτε την ώστε να σας μείνει η μισή και τοποθετήστε την στην εξωτερική γωνία του ματιού σας, αμέσως θα δείτε τη διαφορά.

Για extra λάμψη βάζουμε shimmer σκιά σε ελεύθερη σκόνη και την σταθεροποιούμε με την ειδική κόλλα στο κέντρο του βλέφαρου ώστε όσες φορές και να ανοιγοκλείσουμε τα μάτια μας η σκιά θα παραμείνει στη θέση της και έτσι δεν λερωνόμαστε. Για το τελείωμα του smoky μακιγιάζ μας προσθέτουμε ρουζ σε γήινες αποχρώσεις και ένα lip gloss σε επίσης φυσικούς τόνους.

Και η τελευταία πινελιά αυτού ; ένα χαμόγελο είναι αρκετό, ένα γλυκό συναίσθημα είναι υπέρ αρκετό! Τόσο απλά είναι αυτά τα βήματα ομορφιάς, βήματα που σας οδηγούν σε ονειρικές εμφανίσεις! Stay tuned for moreeee!

Λίγο πριν ξεμινήσουμε φυσικά και  χαμογελάω  για να κρύψω το άγχος!

Λίγο πριν ξεκινήσουμε φυσικά και χαμογελάω για να κρύψω το άγχος!

 

Τα προϊόντα που χρησιμοποίησα θα τα βρείτε εδώ :