Δύο beauty προϊόντα που όλες θα θέλετε να βάλετε στο νεσεσέρ σας!

Δύο beauty προϊόντα που όλες θα θέλετε να βάλετε στο νεσεσέρ σας!

Απριλίου 20, 2016

Σας το έχω ξαναπεί: έχω αυτή τη μανία να ανακαλύπτω συνεχώς πράγματα! Και μετά από μια έντονη μέρα το να τεστάρω πάνω μου τις beauty ανακαλύψεις της ημέρας λειτουργεί αγχολυτικά. Αλλά να που είμαστε κορίτσια και τελικά το δικό μου… αγχολυτικό λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο για όλες μας!

Στο προκείμενο: την Δευτέρα που πέρασε ήμουν στο Πρωινό Ant1 για να μοιραστώ μαζί σας τις τελευταίες μου beauty ανακαλύψεις- εμμονές που ενθουσίασαν και την Φαίη (είπαμε: εμείς τα κορίτσια έχουμε αυτόν τον κοινό κώδικα επικοινωνίας που ξεκινά από ένα κραγιόν, μια παλέτα, ένα πινέλο!). Και πριν σας πω ποιες, μερικές πρόχειρες συστάσεις.

Beauty ανακάλυψη no 1

Ακόμη και αν είστε στοιχειωδώς ενημερωμένες σε θέματα ομορφιάς σίγουρα θα γνωρίζετε αυτά τα πινέλα σε σχήμα αυγού που έχουν μπει τον τελευταίο χρόνο στην ζωή μας. Πώς θα σας φαινόταν αν σας έλεγα πως αυτά τα πινέλα είναι ήδη ξεπερασμένα; Κυρίες μου, σας συστήνω στην επόμενη γενιά πινέλων! Η Japonesque, η no 1 εταιρία με πινέλα στο εργοστάσιο της οποία παρασκευάζονται και πολλά, πολλά άλλα που σίγουρα έχετε στο νεσεσέρ σας, μόλις λάνσαρε το Trio Blending Brushes, τρία μαγικά πινέλα με λαβή που δεν είναι ούτε από συνθετική ούτε από φυσική τρίχα αλλά από σφουγγάρι, όπως ακριβώς τα πινέλα σε σχήμα αυγού. Γιατί δηλώνω υπερενθουσιασμένη για την νέα μου ανακάλυψη; Θα το καταλάβετε και μόνες σας στο σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό Ant1. Αλλά εν τω μεταξύ μπορώ να σας δώσω ένα hint: αν το contouring σας φαίνεται μια διαδικασία που μόνο μια γυναίκα που δεν εργάζεται, δεν έχει παιδιά και σπούδαζε μια ζωή μακιγιάζ, μπορεί να κάνει, ξανασκεφτείτε το!

Blend +brushes

 

Beauty ανακάλυψη no 2

Εδώ και πολλές σεζόν η ομορφιά έχει επιστρέψει στην φυσικότητα. Τα χείλη θέλουμε να δείχνουν ζωηρό χρωμα αλλά σαν να απολαύσαμε μόλις το πιο παθιασμένο φιλί. Τα μάγουλα θέλουμε να είναι αναψοκοκκινισμένα αλλά σαν να επιστρέψαμε μόλις από μια βόλτα στην εξοχή. Εν ολίγοις, το πρόσωπό μας πρέπει να φωνάζει “σφύζω από ζωή” και όχι “ξόδεψα κάμποσες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη μου!”. Και υπάρχει ένα μαγικό προϊόν, ή σωστότερα μια μαγική κατηγορία προϊόντων για να το πετύχουμε: τα tints! Τα tints, λοιπόν, είναι προϊόντα που με μια πρόχειρη πρώτη ματιά μοιάζουν με βερνίκια. Όμως, η σύνθεσή τους είναι πολύ πιο λεπτόρρευστη και απλώνονται στα μάγουλα και στα χείλη για να “ποτίσουν” την επιδερμίδα και να γίνουν ένα με αυτή. Μάλιστα, τα συγκεκριμένα προϊόντα έχουν και μια ενδιαφέρουσα ιστορία για το πώς ξεκίνησαν (και αυτές οι ιστορίες με ενθουσιάζουν εξίσου με το ίδιο το προϊόν): το πρώτο tint φτιάχτηκε για μια stripper στο LA που ήθελε το χρώμα από τις θηλές της να δείχνει πιο έντονο. Γρήγορα το δοκίμασε και στο πρόσωπο και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Τα tints μέσα σε ελάχιστο χρόνο εκτοξεύτηκαν σε πωλήσεις και σήμερα είναι αγαπημένο προϊόν όσων θέλουν ένα φυσικό και ταυτόχρονα sexy αποτέλεσμα. Και κάτι ακόμη σημαντικό: τα tints είναι μαγικά προϊόντα όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει μιας και δεν “λιώνουν” και άρα δεν θα σας προδώσουν ποτέ!

tints aphrodite resised

 

Κι εδώ κάπου εξαντλούνται τα θεωρητικά μαθήματα και ήρθε η ώρα να περάσουμε στα… εργαστήρια! Με άλλα λόγια, πατήστε play παρακάτω για να δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή και το πώς αυτά τα προϊόντα αποτυπώνονται στο πρόσωπο!

Stay tuned! Έρχονται πολλές ακόμη beauty ανακαλύψεις. Σας είπα εξάλλου πως έχω αυτή τη… μανία!

Last chance info: τα προϊόντα θα τα βρείτε στην Make Me Up

Kisses

Ρανια