Έχουμε γενέθλια! Η Beauty is Life έκλεισε 10 χρόνια στην Ελλάδα και η ιδρύτριά της ήρθε να το γιορτάσουμε μαζί!

Έχουμε γενέθλια! Η Beauty is Life έκλεισε 10 χρόνια στην Ελλάδα και η ιδρύτριά της ήρθε να το γιορτάσουμε μαζί!

Οκτωβρίου 31, 2016

Κάθε brand που υπάρχει στο www.makemeup.gr είναι … παιδί μου! Τα αγαπώ όλα εξίσου, θυμάμαι ακριβώς την μέρα που γεννήθηκαν (aka την μέρα που τα έφερα στην Ελλάδα) και έχω όλα αυτά τα «μαμαδίστικα» συμπτώματα! Α, ναι! Γιορτάζω και τα γενέθλιά τους!

Φέτος, λοιπόν, η Beauty is Life- τα επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ που βρίσκονται στο νεσεσέρ κάθε make up artist και κάθε beauty addict- έκλεισαν τα δέκα τους χρόνια. Και τα γενέθλια αυτά ήταν ξεχωριστά γιατί για να τα γιορτάσει μαζί μας έφτασε στην Ελλάδα και η διεθνούς φήμης Beatrix Isabel Lied που έκανε τα αρχικά του ονόματός της ένα από τα σπουδαιότερα beauty brands παγκοσμίως (Beatrix Isabel Lied= BIL= Beauty Is Life)!

2

 

Την Isabelle την γνωρίζω αρκετά χρόνια, σχεδόν όσα χρόνια υπάρχει και το brand στην Ελλάδα, αλλά ήταν η πρώτη φορά που ήρθαμε τόσο κοντά. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει αφού για τέσσερις μέρες κάναμε shutdown στις υποχρεώσεις μας, μεταφερθήκαμε στο πιο ονειρεμένο σκηνικό, σε ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας (μαντεύεις; Χαλκιδική, φυσικά!) και περάσαμε ατελείωτες ώρες μιλώντας για μακιγιάζ, ομορφιές και… χρωματολογία!

7

Ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για την Beatrix είναι πως πέρα από ιδιοκτήτρια της εταιρίας BIL, είναι διεθνώς γνωστή για την ειδίκευσή της στην χρωματολογία αλλά και ως σύμβουλος εικόνας. Εδώ και τριάντα χρόνια η Beatrix εργάζεται στην υπηρεσία της ομορφιάς και της υγείας με σκοπό να αναπτύξει και να αλλάξει το στυλ των ανθρώπων ενώ είναι η μοναδική λέκτωρ χρωματολογίας & εικόνας στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου. Η Beatrix Isabel Lied ήταν η πρώτη που κατηγοριοποίησε τους ανθρώπους σε τέσσερις χρωματικές ομάδες και διαχώρισε τα χρώματα από το εγχειρίδιο των 4 εποχών.

4

Για εκείνη και για την Beauty is Life ως brand το μακιγιάζ δεν είναι απλή υπόθεση. Βασικό ρόλο παίζει η χρωματολογία η οποία με την σειρά της εξαρτάται από ένα σωρό άλλους παράγοντες όπως η φυσιογνωμία, η ηλικία ακόμη και το κοινωνικό status! Σκέψου το: μέχρι να κάνει η Coco Chanel τάση το μαύρισμα, η λευκή επιδερμίδα ήταν δείγμα αριστοκρατικής καταγωγής!

1

Ας μην σε μπερδεύω, όμως, άλλο με τέτοιους όρους. Εξάλλου, στα σεμινάρια που διοργανώνουμε κατά καιρούς μπορείς να μάθεις τα πάντα περί χρωματολογίας με λεπτομέρειες!

 

Επιστρέφοντας, λοιπόν, από την Χαλκιδική και τις τέσσερις αυτές όμορφες μέρες με την αγαπημένη μου Beatrix σβήσαμε τούρτα!

5

 

Δεν θα αποκαλύψω τι ευχή έκανα, αλλά μπορώ να σου πω ότι όσο έχω τέτοιους συνεργάτες στο πλάι μου, κορυφαίους experts ομορφιάς ανά τον κόσμο που έχουν γίνει πλέον οικογένεια, είναι σίγουρο πως η ζωή θα είναι όμορφη. Ή αλλιώς… Beauty is Life!

6

Kisses

Rania