ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ : ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ : ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ

Αυγούστου 10, 2018

Θα ντυθείς νύφη το καλοκαίρι; 5 πράγματα που δεν είχες σκεφτεί ποτέ για το μακιγιάζ σου!

Οι νύφες του καλοκαιριού! Οι πιο όμορφες, οι πιο λαμπερές, με εκείνη την τέλεια ηλιοκαμένη επιδερμίδα να ποζάρουν στα πιο υπέροχα τοπία, στα πιο υπέροχα ηλιοβασιλέματα. Πράγματι (αν και δεν παντρεύτηκα καλοκαίρι!), το καλοκαίρι είναι η ιδανικότερη εποχή για να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας.

Να, όμως, που υπάρχουν πέντε πράγματα σε σχέση με το μακιγιάζ σου τα οποία αν δεν προσέξεις μπορεί να αποδειχτούν τραγικά λάθη. Πέντε πράγματα τα οποία δεν σου έχουν περάσει ποτέ από το μυαλό ή πέντε πράγματα για τα οποία δεν σου έχει μιλήσει ποτέ κανείς. Μέχρι αυτή τη στιγμή. Να, λοιπόν, το top 5 των beauty συμβουλών μου για όλες εσάς, τις αγαπημένες μου νύφες του καλοκαιριού!

Untitled-2

Τι πρέπει να έχεις στο μυαλό σου για την ημέρα αυτή!
Αυτός ο κανόνας δεν έχει να κάνει με την εποχή που θα παντρευτείς. Βρίσκει πρακτική εφαρμογή παντού και πάντα. Υπάρχει ένα ζητούμενο σε σχέση με τις νύφες. Ποιο είναι αυτό; Να κοιτάζεις την φωτογραφία σου σε μερικά χρόνια από τώρα (σε ένα χρόνο, σε δέκα, σε τριάντα) και να είσαι όμορφη! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξεις ένα look με κριτήρια διαχρονικότητας και σίγουρα όχι βάσει του “τι είναι τάση τώρα”! Επίσης: να έχεις φροντίσει να είσαι ξεκούραστη! Οι φωτογραφίες μένουν για πάντα!

Μην βάλεις αντηλιακό ή οποιοδήποτε προϊόν με SPF! Υπάρχει αυτή η παγίδα!
Κάτι που ίσως δεν γνώριζες είναι ότι τα φλας δημιουργούν αντανάκλαση και το πιθανότερο είναι αν φοράς προϊόν με SPF να βγεις… άσπρη σαν φάντασμα. Οπότε για εκείνη τη μέρα (και μόνο για εκείνη τη μέρα!) απόφυγέ το!

Απόφυγε τις ψεύτικες βλεφαρίδες αν παντρεύεσαι μεσημέρι!
Λατρεύω τις ψεύτικες ή, πιο σωστά, τεχνητές βλεφαρίδες: δίνουν ανοδικότητα στα μάτια, κάνουν το βλέμμα sexy. Ωστόσο, κρύβουν αυτή την μικρή παγίδα: αν ο γάμος σου γίνεται μεσημέρι, άρα όταν ο ήλιος βρίσκεται στο υψηλότερο του σημείο, όταν βρεθείς σε φυσικό φως θα δημιουργηθεί πάνω από τα μάτια σου μια ομπρέλα σκιάς, λόγω των βλεφαρίδων και το αποτέλεσμα δεν θα σε κολακεύει καθόλου. Για οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας, φυσικά και να τις επιλέξεις!

Untitled-3

Προσοχή στα μαυριστικά προϊόντα!
Οι περισσότερες νύφες θέλετε να φτάσετε στην εκκλησία μαυρισμένες. Ιδού δύο πράγματα που πρέπει να προσέξετε: 1) μην βάλετε το προϊόν τελευταία στιγμή γιατί θα λερώσετε το νυφικό σας 2) μην το παρακάνετε με το self tan. Η αντίθεση με το άσπρο νυφικό και ίσως με το όχι τόσο μαυρισμένο άλλο σας μισό να είναι μεγάλη. Και πιθανότατα να μην την είχατε υπολογίσει.

Untitled-4

Υπολόγισε τους… αέρηδες!
Πολλοί γάμοι τα καλοκαίρια γίνονται σε νησί. Ο συνδυασμός δε, νησί και καλοκαίρι μεταφράζεται σε αέρηδες. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, λοιπόν, και σίγουρα να αποφύγεις αν φυσάει, είναι να φορέσεις lip gloss. Ειδικά αν έχεις αποφασίσει να έχεις τα μαλλιά σου κάτω ή να φορέσεις πέπλο, το lip gloss θα κολλάει και θα γίνει ενοχλητικό! Προτίμησε τα liquid lipstick που μένουν σταθερά στα χείλη σου και μόνο σε αυτά!

Πολλά φιλιά ,
Ράνια